Студія Sergey Makhno Architects представить свої роботи на виставці предметного дизайну Paris Design Week, котра відбудеться в Парижі 8-13 вересня.

Студія презентує проект «Трансформація тиші» на двох локаціях: Les Docks, Cité de la Mode et du Design та в Українському Культурному центрі (22 Avenue de Messine).

Світильники Zerno

«Щоб створювати мистецтво, потрібно навчитися його бачити. Я відвідав сотні виставок, музеїв і галерей. Можу сказати, що нам є що показати світу. І ми щодня працюємо над тим, щоб український дизайн помітили», – говорить Сергій Махно, засновник і керівник студії Sergey Makhno Architects.

Світильники Volcano

Другий рік поспіль організаторами української експозиції виступають Creaheart та Prostir 86.

Плитка Tetrapod

Серія предметів студії Sergey Makhno Architects «Трансформація тиші» включає 5 авторських предметів: плитки Tetrapod та Flapjack, стілець Sidai з чорної матованої сталі, світильники Volcano та Zerno.

Стілець Sidai

«Історія настінної плитки Tetrapod починається з залізобетонного блоку, що захищає побережжя від хвиль. Середня вага одного – 2 тони», – йдеться в описі проекту.

Плитка Flapjack

Обидві плитки Tetrapod та Flapjack стали переможцями світової премії у сфері дизайну – Red Dot Design Award 2017.

Плитка Flapjack

Світильник Zerno виготовлений в єдиному екземплярі з міді, яку окислили, надавши забарвлення з градієнтними світло-темними переходами тонів.