Лоукост-компанія Wizz Air оголосила про спеціальні тарифи — від 15 євро на скасовані рейси Ryanair. Про це повідомляють на сайті авіакомпанії.

Пасажири, які мають квитки на скасовані рейси Ryanair між Києвом і Лондоном або Ейндховеном, а також — Львовом та берлінським аеропортом Schonefeld або Вроцлавом, забронювати квитки за зниженою ціною на рейси Wizz Air. Для цього необхідно пред'явити своє оригінальне бронювання на Ryanair.

Придбати квитки можна через сайт або колл-центр авіакомпанії. Пропозиція стосується виключно рейсів до 30 листопада 2017 року.

Кількість квитків обмежена місткістю літака. Перебронювати квитки можна до 17 липня.

«Wizz Air запускає тарифи від EUR15 до EUR35, щоб мінімізувати незручності для пасажирів Ryanair, на яких вплинуло скасування рейсів цієї авіакомпанії. Wizz радить бронювати місця якомога швидше, оскільки пропозиція за спеціальними цінами буде доступна відповідно до наявності вільних місць», - сказано в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, Ryanair 10 липня оголосив про вихід з України через те, що в компанії не змогли дійти згоди з українським аеропортом «Бориспіль». Відповідна заява опублікована на сайті авіаперевізника.