З 1 липня авіакомпанія МАУ вводить плату за роздруківку посадкових талонів. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

Розмір збору складе 20 євро за кожен посадковий талон. Плату 1 липня введуть для пасажирів, що вилітають рейсами Київ-Рига і Рига-Київ. У майбутньому такі правила будуть застосовуватися по всій маршрутній мережі МАУ.

Для того, щоб не платити новий збір пасажирам треба пройти онлайн-реєстрацію і роздрукувати посадковий талон або зберегти його на мобільному пристрої.

Якщо пасажир не пройшов онлайн-реєстрацію самостійно, але коректно ввів паспортні дані в процесі бронювання, система зареєструє його автоматично за 12 годин до вильоту. Посадковий талон відправлять на електронну пошту. Після цього треба зберегти талон на електронному пристрої або роздрукувати його.

«Навіть якщо ви не встигли зареєструватися заздалегідь, ви зможете зробити це безпосередньо в аеропорту за допомогою вашого мобільного телефону або планшета. Збережіть посадковий талон на свій пристрій так, щоб можна було зчитати штрих-код», - сказано в повідомленні.

У Борисполі і Ризі служби аеропортів приймають як паперові версії посадкових талонів МАУ, так і їх електронні варіанти.