Український програміст Дмитро Андрєєв розробив плагін, що дозволяє слухати музику з особистого облікового запису Spotify. Про це він повідомив у Facebook.

«Можна довго нити з приводу супер-зручного плеєра ВКонтакте, а можна за пару годин інтегрувати куди більш класний і легальний плеєр у Facebook», — написав розробник на своїй сторінці.

Плагін Facebook Spotifier дозволяє слухати музику з особистого облікового запису Spotify у Facebook. Для цього треба створити сторінку в Spotify. Додаток поки працює тільки в браузері Google Chrome. Найближчим часом програміст планує зробити його доступним для Firefox і Opera. В додатку є навіть опція, яка дозволяє зробити інтерфейс Facebook більш схожим на інтерфейс ВК.

 16 травня президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

Санкції передбачають блокування доступу до сервісів Яндекс, соціальних мереж «Вконтакте» і «Однокласники», а також сервісів Mail.ru.