У компанії «Нова пошта» спростовують повідомлення Генеральної прокуратури про необліковану готівку, вилучену під час обшуків у відділеннях компанії. Про це повідомила прес-служба сервісу.

«Ніяких порушень не знайдено. Лише у відділенні №1 «Нова пошта» (Харків) правоохоронцями були вилучені кошти в компанії «Пост Фінанс». Вилучена готівка є коштами клiєнта, який не встиг отримати грошовий переказ. Вилучення цих коштів суперечить чинній процедурі. Компанія не згодна з такими діями і буде їх оскаржувати», – пояснюють у «Новій пошті».

«16 березня були проведені обшуки у 42 касах у 6 відділеннях 5 міст України: Дніпрі, Одесі, Харкові, Полтаві та Львові», – розповідають у «Новій пошті».

 17 березня у Генпрокуратурі повідомили, що під час обшуків у офісах «Нової пошти» вилучили документи та «не обліковану і не оприбутковану в касі та в бухгалтерських документах готівку».

 Увечері 16 березня співзасновник «Нової пошти» повідомив про обшуки в його особистому кабінеті слідчими Генеральної прокуратури України.

Обкладинка: «Нова пошта»