Фінтех-стартап Weld Money активував для українських користувачів першу та єдину в Україні криптовалютну картку weld card. Нині оплату нею можна здійснити лише в стейблкоїні USDT, але розробники працюють над введенням інших популярних монет, як-от біткоїна чи альткоїнів, у власну екосистему. На період запуску картки діятиме 0% комісії на будь-яку транзакцію.

Особливість картки від Weld Money полягає в тому, що продавець, у якого ви плануєте придбати товар, навіть не дізнається, що оплата за нього буде проведена за криптовалюту, оскільки він отримає фіатні гроші.  

Як проходить оплата карткою weld?

1. Власник картки weld приєднує смартфон або смартгодинник, що підтримує Apple/Google Pay, до термінала

2. Банк заморожує необхідну суму на балансі користувача на криптобіржі та перераховує її на корпоративний рахунок Weld Money

3. Протягом чотирьох секунд здійснюється транзакція, і власник картки отримує свій товар або послугу.

Як отримати картку?

  • Верифікуйтеся на сайті через додаток Дія
  • Заповніть анкету банківського партнера Unex Bank
  • Підключіть зручну біржу через API ключі
  • Налаштуйте Apple/Google Pay

Проводити оплати weld карткою можна як онлайн, так і офлайн.

«Криптовалюти міцно вкорінилися в сучасній економіці. Але чому вони не замінили звичні долар та євро? З якої причини за філіжанку кави або бензин ви досі сплачуєте фіатними грошима? Відповідь проста. Без широкого поширення криптовалюти залишаються або інструментом збереження грошей, або гірше – об’єктом спекуляцій. І лише застосування в реальному житті робить їх реальними грошима», – говорять засновники Weld Money.

«Технологію Weld Money вже успішно реалізували в межах створення та запуску картки допомоги UNCHAIN Help Card разом із Unchain Fund та Unex Bank. Її створили, щоб жінки та діти, які постраждали від війни, могли отримати допомогу на криптовалютні картки», – зазначають у команді стартапу.

Усі деталі та відповіді на запитання щодо запуску та роботи weld картки можна отримати на офіційному каналі проєкту, а також у чаті ком’юніті. Крім того, вичерпну інформацію команда розмістила в себе на сайті.

Отримати картку WELD

Weld Money – фінтех-стартап, який у 2020 році заснували Олексій Мерецький, Олексій Бобок та Ірина Лоренс. З моменту запуску на ринок нативного токена WELD, команда стартапу виросла до понад 40 спеціалістів, провела лістинги на централізованих (BitMart, Bitrue) та децентралізованих (PancakeSwap, Uniswap) платформах, підписала численні партнерства з лідерами крипто-, блокчейн і фінтех-ринку, заручилася підтримкою Concorde Capital, Magnus Capital і 7 O'clock Capital та інших інвестиційних компаній.


Матеріал підготовлено за підтримки Weld Money