Купівля машини – важливе фінансове рішення. І для його реалізації майбутні власники авто часто беруть гроші в кредит. Проте дехто досі вважає процес кредитування складним, ненадійним і ризиковим (а дарма!).

The Village Україна разом із Credit Agricole зібрали 9 переваг кредиту на авто від банку.

1

1

Спеціальні програми з понад 15 автовиробниками

Credit Agricole має пропозиції з авансовим внеском від 10% вартості авто та вигідними відсотковими ставками. За 13 років роботи в сегменті автокредитування банк уклав ексклюзивні програми з понад 15 автовиробниками, серед яких: Renault, Citroen, Peugeot, Toyota, Nissan, Opel, Mazda, Suzuki, BMW та інші.

«У нас немає завдання продати конкретний бренд авто, ми відштовхуємося від побажань і вимог клієнтів. Найчастіше в нас купують у кредит хетчбеки вартістю до 500 тисяч грн і кросовери за 500–700 тисяч грн. Складно виділити конкретний бренд, але серед найбільш потрібних моделей: Renault Sandero, Duster і Logan; Toyota RAV4 та Camry; Nissan Qashqai та X-Trail; Peugeot 2008 та 308; Mazda-6 та CX-5»,

Роман Буніч

директор департаменту продажу через альтернативні канали та партнерів Credit Agricole

2

2

Заощадження завдяки кредиту

Кожен третій автомобіль українці купують у кредит, тож усі учасники угоди вмотивовані забезпечити сприятливі для покупців умови. Тому автомобільні імпортери часто об’єднують свої зусилля з банками та пропонують клієнтам найвигіднішу ціну. В результаті виграють усі: автомобільний дилер нарощує продажі, банк – кредитний портфель, а клієнт користується вигодами й купує автівку.

3

3

Ефективне планування бюджету

Кредит на купівлю авто – важливе фінансове рішення. Тому для максимального комфорту Credit Agricole дозволяє клієнтам обрати зручний щомісячний платіж залежно від строку кредиту, який не обтяжуватиме їхній особистий бюджет.

Є два варіанти погашення кредиту: ануїтет  із рівномірними щомісячними платежами протягом усього періоду, класичний  коли тіло кредиту погашається рівними частками, а проценти нараховуються на залишок заборгованості за кредитом. Також банк має ексклюзивні пропозиції.

«Щоб зменшити суму щомісячного платежу за автокредитом та отримати унікальну можливість змінити свій автомобіль уже через 3 роки на новий, ми пропонуємо спеціальну програму із залишковим платежем «TOYOTA Легко!». Наприклад, клієнт оформлює кредит терміном на 3 роки з первинним платежем 30% від вартості автомобіля. Потім погашає 40% тіла кредиту протягом 3 років, а решту 30% – одноразово, останнім платежем або офіційний автомобільний дилер «Тойота» викуповує це авто, а клієнт знову отримує нове авто за програмою «TOYOTA Легко!»»,

Роман Буніч

4

4

Придбати в кредит авто з пробігом

Credit Agricole надає кошти на купівлю авто з пробігом на термін до 5 років. При цьому вік автомобіля на момент закінчення строку кредиту не повинен перевищувати 10 років. Мінімальний авансовий внесок – від 30% вартості. Банк розглядає авто з пробігом як із салону, так і від фізичних осіб-власників.

Ринок автомобілів із пробігом в Україні в 3–4 рази більший за ринок нових авто. Найбезпечнішою на ринку автомобілів з пробігом є купівля такого авто з автосалону, бо воно матиме перевірену історію та ринкову вартість. У деяких випадках автосалон також може надати гарантію на авто з пробігом – на них пропонують спеціальні кредитні умови.

5

5

Прозорі умови та високі стандарти обслуговування

Приховані комісії й інші неочікувані платежі – ще одна причина, через яку українці часто бояться кредитів. Проте банк Credit Agricole пропонує прозорі та лояльні умови кредитування. Це єдиний в Україні банк, який має міжнародний сертифікат ISO 9001 за напрямом автомобільного кредитування, що гарантує високу якість обслуговування.

«Прихильність і довіра до бренда – предмет особливої гордості для Credit Agricole. Є клієнти, які вже брали в нас по шість кредитів. Приблизно 7% клієнтів звертаються до нас повторно, приблизно 14% із них оформлювали кредит тричі та більше. Це означає, що вони задоволені як продуктом, так і сервісом. А це для нас найголовніше! Люди знають наші програми та радять їх друзям і знайомим»,

Роман Буніч

6

6

Швидкість і простота

Існує міф, що для оформлення кредиту потрібно багато часу та ще більше документів. Проте щоб оформити кредит у Credit Agricole, достатньо стандартного переліку документів: паспорт, ідентифікаційний код, довідка про доходи або документ, що підтверджує джерела доходу. Також можливо не надавати документи про доходи в разі, якщо клієнт робить авансовий внесок за автомобіль від 50% вартості авто. Банк не вимагає нотаріальне посвідчення договору застави й ухвалює рішення із кредиту приблизно за 2–3 години.

7

7

Партнерство з лідером ринку та європейський сервіс

Банк є частиною міжнародної Групи, яка представлена в 48 країнах світу. Credit Agricole вже 6 рік поспіль є лідером щорічного рейтингу «50 провідних банків України» в номінації «Автокредит».

«На ринку автокредитування ми працюємо вже 13 років, маємо глибоку експертизу, чудову команду та з гордістю пропонуємо клієнтам продукт європейського рівня. Автолюбителі нам відповідають взаємністю: у квітні ми навіть рекорд встановили, видавши автокредитів на загальну суму 315 млн гривень»,

Галина Жукова

заступниця голови правління Credit Agricole

8

8

Комплексний підхід до потреб клієнтів

Credit Agricole пропонує не тільки автокредитування. Тут також можна оформити страхові продукти від партнерів і кредитну картку DriveCard, яка розширює фінансові можливості власника авто. Страховий поліс КАСКО можна також придбати в кредит, якщо авансовий платіж за кредитом на авто становить від 20%.

9

9

Власний внесок у розвиток суспільства разом із банком

Із 2016 року в Credit Agricole діє масштабна програма корпоративної соціальної відповідальності «We Care!», яка містить благодійність, корпоративне волонтерство, екоініціативи та турботу про співробітників. У 2020 році банк надав 11,2 млн гривень на придбання медичного обладнання, яке допомагає Україні в боротьбі із COVID-19.

Credit Agricole входить у ТОП-25 лідерів сталого розвитку за версією журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших» і посідає 6 місце в рейтингу лідерів сталого розвитку за версією медіа «Деньги» та «Кореспондент».

«Банк піклується про навколишнє середовище та втілює Кліматичну стратегію, постійно проводить аудит, використовує енергоефективні технології й облаштовує «зелені» офіси. А ще Credit Agricole висаджує дерева від імені клієнтів у межах щорічної екоініціативи «Дерево за кредит». За результатом 2020 року,  банк скоротив свій карбоновий слід на 20% і відзначений серед лідерів сталого розвитку. Ми продовжуємо робити свій внесок у краще майбутнє!»,

Галина Жукова

Матеріал підготовлено за підтримки