Будівельна компанія повного циклу CCG Development та бренд доставки свіжомороженої їжі Гудфуд Вдома провели благодійну акцію – забезпечили харчуванням мешканців хоспісу «‎Допомога».

Ініціативі передувала бізнес-співпраця двох команд – CCG Development створив локацію для компанії Гудфуд Вдома, яку розмістили в київському біснес-центрі Astarta Organic Business Centre. У проєкті CCG Development узяв на себе роль генерального підрядника: відповідав за проєктні, ремонтно-будівельні роботи й інженерні комунікації.

Після завершення проєкту CCG Development запропонували передати всі отримані за виконання робіт кошти на благодійність. Компанія Гудфуд Вдома підтримала ініціативу та за сприяння фонду «Життєлюб» забезпечила на ці гроші харчуванням мешканців хоспісу «Допомога» в Броварах. За словами команди, загальної суми вистачило на придбання продукції виробництва Гудфуд Вдома, якої вистачить людям поважного віку на півтора місяця.

«Через різні обставини складається так, що люди поважного віку в нашій країні часто залишаються без допомоги близьких і засобів для комфортного існування. Але в таких ситуаціях вони можуть розраховувати на допомогу небайдужих людей», – команда Гудфуд Вдома. 

«CCG Development і Гудфуд Вдома не збираються зупинятися на одній благодійній акції. Маючи спільні цінності та приділяючи особливу увагу власним місіям, лідери вітчизняного ринку планують і надалі, разом чи окремо допомагати соціально незахищеним групам населення. Сьогодні успішний бренд – це не тільки гроші та популярність. Успіх компаній починає асоціюватися з їхньою соціальною місією. Бо що може бути важливішим за можливість допомогти тим, хто цього справді потребує?», – команда CCG Development.


Компанія CCG Development – професійний і надійний партнер у будівельній індустрії, генеральний підрядник на ринку комерційної нерухомості.

Гудфуд Вдома – компанія з виготовлення та доставки свіжоморожених страв.

«‎Допомога» – заклад, який протягом семи років активно функціонує виключно коштом регулярних благодійних внесків волонтерських організацій і фізичних осіб. Отримані кошти використовуються для сплати оренди приміщення, комунальних платежів, закупівлі основних харчових продуктів і необхідних лікарських засобів.


Матеріал підготовлено за підтримки CCG Development