Французська мережа готелів Сlub Med відкрила новий клубний курорт Сlub Med Seychelles на приватному острові Сент-Енн, що входить до складу Сейшельських островів. За площею острів складає 220 га. Серед активностей, які пропонує курорт під час відпочинку: заняття спортом і йогою з краєвидом на море, паддл-теніс з інструктором, дайвінг, катання на байдарках зі скляним дном і каяках. 

Варіанти проживання в готелі

Пропонують три варіанти номерів у готелі: Superior, Deluxe та Suite. Кожен із них має вихід на терасу або на балкон із краєвидом на сад. Просторі кімнати доповнили меблями з деревини та тропічними деталями.

НАРАЗІ НА відпочинок у СLUB MED SEYCHELLES ДІЄ ЗНИЖКА –15%.

У вартість входить: 

  • проживання в готелі;
  • харчування за системою «Premium all inclusive» (сніданок, обід, вечеря  шведський стіл, алкогольні та безалкогольні напої);
  • заняття спортом із навчанням (вітрильний спорт, каякінг, снорклінг, стрільба з лука, школа йоги та фітнесу й інше);
  • дитячий клуб для дітей із чотирьох років.
  • трансфер «аеропорт – готель – аеропорт»

Додатково потрібно оплатити квитки на літак, медичне страхування та ПЛР-тест.

На сайті Club Med додали можливість підбору туру онлайн із вартістю.

25 березня Сейшельські острови відкрили для туристів з усіх країн, окрім Південної Африки. Для в’їзду на територію островів треба надати негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19, зроблений не більше ніж за 72 години до прибуття. Довідка має бути англійською мовою на папері з оригінальною печаткою. Карантин після в’їзду проходити не треба.


Club Med – це французька компанія, яка об’єднує понад 70 готелів у різних куточках планети. У мережі готелів Сlub Med гостям уперше запропонували all-inclusive та дитячі клуби.


Запланувати відпустку

Матеріал підготовлено за підтримки Сlub Med