Бренд Watsons уже дев’ятий рік поспіль проводить Watsons Health, Wellness & Beauty Awards – премію для визначення найкращих товарів і засобів для здоров’я, гарного самопочуття та краси. Переможців премії обирають усі охочі за допомогою онлайн-голосування.

The Village Україна разом із мережею роздрібної торгівлі Watsons Україна розповідають про премію Watsons HWB Awards 2020 і як взяти участь у голосуванні за улюблені бренди.

Що таке Watsons HWB Awards?

Премію проводять задля визначення найкращих товарів і засобів для здоров’я, чудового самопочуття та краси. Від цього й походить її назва – Health, Wellness & Beauty. За цими трьома критеріями формують номінації, а клієнти Watsons і всі охочі голосують за улюблені товари.

Які нові номінації представлять на премії цього року?

Цього року серед учасників премії 179 товарів у 28 номінаціях. Через карантинні реалії, у яких онлайн-покупки стали частиною шопінгу, Watsons додали нові номінації. Одна з них – «Хіт інтернет продаж 2020». У ній лідером можуть стати: мультивітаміни, крем для тіла або крем-ліфтинг, пінка-скраб, гель для душу з маракуєю або підгузки.

Завдяки своїй популярності корейська косметика зайняла більшу частину в номінації «Універсальні гелі для краси і здоров’я шкіри».

Також компанія Watsons приділяє значну увагу соціально-відповідальним брендам



«Нам важливо розуміти, що споживачі забезпечені якісною продукцією й кожен постачальник рухається в напрямі розвитку свідомого, відповідального та сталого суспільства. Саме тому так важливо відзначити однодумців у номінації «Соціально-відповідальний бренд». Приєднуйтеся, голосуйте за кращих і залишайтеся в тренді разом із Watsons»

– зазначає директорка маркетингового департаменту Watsons Україна Тетяна Черненко.

У цій номінації відзначили такі бренди:

  • Nature Box. Бренд випускає веганські шампуні без сульфатів, силіконів, парабенів і штучних барвників.
  • Huggies Elite Soft. Понад 90% пластикового паковання цього бренда можна здавати на перероблення через точки роздрібної торгівлі або контейнери для роздільного збору сміття.
  • Love Beauty and Planet. У своїх шампунях і кондиціонерах бренд використовує натуральні інгредієнти з Австралії та Франції.
  • Garnier. Бренд незабаром розпочне збір порожніх пластикових пляшок у 60 магазинах Watsons для подальшого перероблення в межах проєкту Garnier Beauty .

Як проголосувати за улюблений товар та отримати знижку?

Переможців премії визначають користувачі продукції онлайн-голосуванням. У ньому можуть взяти участь усі охочі. Для цього:

заповніть інформацію про себе

оберіть лідерів у кожній номінації

Проголосувати можна один раз у кожній з категорій. Кожен учасник отримує 10% знижки на всі товари-номінанти. А за участь в онлайн-розіграшах та активностях у соціальних мережах компанії можна отримати додаткові призи та бали на покупки.

Голосування за кращі товари 2020 року триває з 30 березня по 9 травня. Результати оголосять на урочистій церемонії нагородження переможців наприкінці травня.

Проголосувати за улюблені бренди

Watsons Україна входить до складу міжнародної компанії A.S. Watson Group – найбільшої у світі мережі роздрібної торгівлі продукцією для краси та здоров’я. A.S. Watson Group у 2021 році святкує 180 років із моменту заснування. У провідну мережу Watsons Україна входять майже 400 магазинів і 12 аптек у більш ніж 100 містах. Протягом багатьох років Watsons формує стандарти на ринку товарів для краси та здоров’я, надаючи персональні рекомендації й консультації, пропонуючи найширший асортимент продукції.

Матеріал підготовлено за підтримки