Авіакомпанії Air France-KLM пропонують знижку на 60 доларів на свої рейси у всьому світі. Акція діє для економ- і бізнес-класів. Щоб отримати знижку, необхідно забронювати квиток до 30 травня 2021 року та здійснити переліт до 30 січня 2022 року. Під час купівлі квитка на сайті Air France або KLM потрібно додати промокод UKRPROMO21 в поле «Є купон код або ваучер?».

Окрім того, Air France-KLM пропонують гнучку систему планування поїздки. Політ можна перенести безкоштовно незалежно від причини або отримати ваучер на повернення коштів, якщо не хочете летіти або ваш рейс скасували. Перебронювати придбаний квиток або замінити на ваучер на повернення суми можна навіть напередодні дати вильоту. А всі учасники програми лояльності Flying Blue, де за кожен переліт пасажир отримує милі й бонуси, збережуть свої привілеї та підвищать статус.

 У які країни можна подорожувати українцям

Список країн, куди можуть літати українці з метою ведення бізнесу й туризму, є на офіційному сайті Міністерства закордонних справ, який постійно оновлюють. Правила в’їзду в певну державу можна перевірити на сайті Air France та KLM. Просто введіть у пошуковику дату поїздки, ваш напрям – і отримаєте базову інформацію стосовно документів для подорожі. Крім іншого, це: тип необхідного тесту (ПЛР, антиген-тест чи LAMP), умови його проходження (у лабораторії, у лікаря чи купівля в аптеці), мова документа й термін дії результату.

Серед найбільш стабільних напрямків польотів на сьогодні Air France-KLM виокремлюють: Мексику, Кубу, Панаму, Домініканську Республіку, країни Південної Америки, Арубу, Кюрасао, Занзібар, ПАР і Кенію. У компанії додають, що авіаринок України пожвавлюється. До прикладу, KLM здійснює всі рейси з Києва в Амстердам через аеропорт «Схіпгол». З Києва щотижня літають три рейси Air France в Париж, а до кінця літа кількість рейсів зросте до шести на тиждень.

Яких правил безпеки дотримується Air France-KLM

Компанія Air France-KLM дотримується санітарно-гігієнічних вимог в аеропортах, на борту, у зонах посадки й очікування. Це:

  • Салони всіх літаків дезінфікують до й після кожного польоту. Ця процедура передбачає оброблення всіх контактних поверхонь: пасажирських крісел, сервірувальних столиків, кишень крісел, екрану розважальної системи, пульта дистанційного керування, багажних боксів над головами пасажирів і туалетів.
  • У зоні посадки пасажири повинні бути в медичних масках. Біля входу в літак видають дезінфекційну серветку, а для далекомагістральних рейсів – гігієнічний набір. У нього входить дезінфекційна серветка, медична маска й санітайзер на водно-спиртовій основі.
  • Також перед відправленням або після прильоту пасажири можуть пройти процедуру перевірки стану здоров’я відповідно до вимог місцевої влади.
  • У салонах літаків повітря повністю оновлюється кожні три хвилини завдяки системі циркуляції повітря. У ній застосовані високоефективні повітряні фільтри HEPA, аналогічні тим, які встановлюють в операційних. Ця система очищує повітря від 99,99% вірусів і бактерій, включно з коронавірусом.

У грудні 2020 року компанія Air France отримала «4 зірки» в рейтингу кваліфікації авіаційної безпеки від міжнародної організації повітряного транспорту Skytrax.

Придбати квитки зі знижкою

Матеріал підготовлено за підтримки Air France-KLM