В умовах карантину стіни перестали бути обмеженням для офісних працівників. Продуктивний і надійний ноутбук для роботи з дивана (хоча не радимо так робити), кав’ярні чи в подорожі – ось що шукають бізнесмени та люди, у яких уся робота зосереджена в гаджеті.

The Village Україна разом із компанією Lenovo розповідає про переваги бренда ноутбуків ThinkPad для власників бізнесу, фрілансерів, топменеджерів і креативників. А також радимо, яку модель обрати під конкретні потреби.

1

1

Зручний у тривалих бізнес-подорожах

Наприклад, ноутбук ThinkPad X1 Carbon Gen 8 зробили максимально легким – його вага складає близько кілограма. Це дозволяє комфортно переміщатися містом і світом разом із гаджетом.

А ще при шаленому ритмі автономність стає одним із найважливіших критеріїв у виборі ноутбука, адже ніхто не хоче на черговій зустрічі витрачати час на пошук розетки. Тому, наприклад, автономність ThinkPad X1 Carbon Gen 8 складає до 19 годин. А завдяки технології Rapid Charge ноутбук можна зарядити з 0 до 80% за годину.

2

2

Захищає особисті дані при підключені до громадського Wi-Fi

Можливість працювати в будь-якій зручній локації – унікальна перевага сучасності. Однак варто потурбуватися про цифрову безпеку. Особисті дані в ноутбуках ThinkPad при підключенні до громадського Wi-Fi захищає технологія ThinkShield. Для надійного захисту даних у бізнес-ноутбуках передбачені IR-камера для входу до системи за допомогою технології розпізнавання обличчя, механічна шторка вебкамери ThinkShutter (тепер не потрібні наліпки на камеру) та сканер відбитка пальця. Від сторонніх поглядів на монітор захистить технологія Privacy Guard.

Серед ноутбуків лінійки ThinkPad також є пристрої зі слотом для sim-карти – ви можете юзати безпечне власне підключення, замість громадського Wi-Fi.

3

3

Здатність працювати при великому навантаженні

Інженери продумали до деталей комплектацію ноутбуків бренда ThinkPad. Вони оснащені потужними процесорами та швидкими твердотіловими накопичувачами. Тому будь-яка модель витримає верстку 40 слайдів презентацій із великою кількістю вкладок у браузері. І більше не доведеться нервувати через завислий ноутбук за 5 хвилин до зустрічі.

4

4

«Весь бізнес – у ноутбуці»

Кажуть, життя сучасної людини вміщується в телефон, а бізнес – у ноутбук. А якщо з технікою стається збій, то це загрожує всьому робочому процесу. Ноутбуки для бізнесу з лінійки ThinkPad проходять випробування за стандартами Міністерства оборони США. Також компанія Lenovo проводить на них близько 200 перевірок якості. Пристрої нагрівають, заморожують, обдувають піщано-пиловою сумішшю й обливають рідиною*. Захист від необережно розлитої води або потрапляння піску під клавіші вбереже ноутбуків від неприємних несподіванок у роботі. Та іноді неприємності все ж трапляються. В Україні максимальний термін гарантійного ремонту ноутбуків ThinkPad – п’ять робочих днів. А глобальна гарантія на них діє у 160 країнах світу.

Окрім того, усі ноутбуки оснащені програмним забезпеченням Lenovo Vantage, яке допоможе персоналізувати налаштування ПК і автоматично оновлювати драйвери. На сайті служби підтримки Lenovo можна виконати діагностику пристрою самостійно або запросити віддалену технічну підтримку при наявності розширеного пакета сервісу.

*Не повторювати в реальному житті. Подібна експлуатація не гарантує майбутнього функціонування.

Яку модель лінійки ThinkPad обрати?

Моделі ThinkPad X1 мають стильний дизайн і легку вагу. У цій лінійці девайсів втілені передові технології, наприклад, перший у світі гнучкий екран ноутбуку X1 Fold. Вхід у систему девайса можливий за допомогою розпізнавання обличчя інфрачервоною вебкамерою.

Моделі ThinkPad YOGA мають кут обертання екранів 360 градусів, що дозволяє працювати з девайсом у чотирьох режимах. А стилусом ThinkPad Pen можна писати й малювати безпосередньо на екрані. Автономна робота ноутбука – до 19 годин.

Моделі ThinkPad T стануть у пригоді як для тих, хто займається монтажем, так і для тих, хто працює з таблицями. Ці ноутбуки мають міцний каркас і сполучні петлі, які захищають матрицю від пошкоджень при падіннях і ударах. Джойстик TrackPoint дозволяє працювати із пристроєм вологими руками та в рукавичках.

Моделі ThinkPad P із відеокартою nVidia Quadro здатні продуктивно працювати з 3D-графікою і багатополігональними моделями та ідеально підходять для створення VR-проєктів. Роздільна здатність екрану 4К (у залежності від конфігурації) разом із технологією Dolby Vision HDR і 100% колірним охопленням за стандартом Adobe забезпечують контрастну й деталізовану картинку.

Моделі ThinkPad E за доступною ціною – це базовий рівень корпоративного ноутбука. У ньому є необхідні опції для захисту конфіденційності. Ноутбуки цієї моделі мають посилений корпус для надійної роботи, також вони протестовані за стандартами MIL-SPEC.

Обрати ноутбук

Матеріал підготовлено за підтримки