Безкоштовну онлайн-конференцію Digital Start Day проведуть 28 січня. Подію організовують для початківців у digital-галузі. Серед спікерів  13 представників від Webpromo, eSputnik, Signum, Kiwi agency та інших інтернет-компаній.

На івенті розкажуть про проходження шляху в інтернет-професії від джуніора до керівних позицій і можливості фінансового розвитку у сфері інтернет-маркетингу. Також спікери порадять, яку професію digital-сфери обрати новачкам, як розвиватися й отримати першу роботу.

Конференція триватиме 8 годин із перервами. Під час прямого ефіру лекторам можна буде ставити питання.

Участь у конференції безкоштовна для всіх охочих за попередньою реєстрацією. А ще кожен учасник отримає подарунки від організаторів і партнерів: запис конференції, презентації спікерів, сертифікат про участь у конференції, сертифікат на 1 000 грн для навчання на курсах WebPromoExperts і запис семінару «Як стати крутим інтернет-маркетологом з нуля за 2 місяці».

«Адаптуватися й не завмирати бездіяльно в цьому щохвилини мінливому світі  це те, чого не вчать у школах й університетах, але це те, без чого digital-нішу неможливо уявити. 2020 показав всю важливість та актуальність інтернет-професій  часи непередбачуваності практично не позначилися на зайнятості SMM, PPC, email, таргетологів, лінкбілдерів, SEO, контент-маркетологів та інших digital-фахівців»,  організатори конференції.

Організатори івенту – WebPromoExperts і WebPromo.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ WEBPROMO