Безкоштовну онлайн-конференцію E-commerce Digital Day проведуть 11 грудня. На івенті 16 представників з українських E-commerce-компаній поділяться досвідом у сфері інтернет-торгівлі. Конференцію організовують для власників і керівників інтернет-магазинів, представників онлайн і офлайн рітейлу, великих постачальників товарів і інтернет-маркетологів.

Серед спікерів – експерти Shafa.ua, Eldorado, «Фокстрот», INTERTOP, Kasta, Prom.ua, Decathlon Ukraine, Zakaz.ua та інших компаній. Вони розкажуть про створення маркетингової стратегії, просування товарів і збільшення продажів, а також про техніки пошуку та утримання клієнтів.

Також на E-commerce Digital Day засновник академії WebPromoExperts Антон Воронюк поділиться дослідженнями ринку e-commerce з прогнозами на 2021 рік.

Онлайн-лекції триватимуть 8 годин із перервами. Під час прямого ефіру лекторам можна буде ставити питання.

Участь у конференції безкоштовна за попередньою реєстрацією. А її запис можна придбати за 500 гривень до 11 грудня або за 800 гривень у день події. До нього також безкоштовно додаватимуть запис попередньої конференції Retail Digital Day. 

Організатори івенту – WebPromoExperts, WebPromo та SendPulse.

Зареєструватися на конференцію

Матеріал підготовлено за підтримки WebPromo