Альфа-Банк Україна презентував нову лінійку пакетів послуг – White, Black і Graphite. За словами команди банку, їх об’єднує новий дизайн платіжних карток, додаткові банківські послуги й вигідні умови обслуговування.

Мінімалістичний дизайн. Кожен пакет містить дві безкоштовні картки від платіжних систем Visa й Mastercard у гривнях, доларах та євро. Клас карток: від Mastercard World Debit і Visa Rewards (для широкого кола клієнтів) до World Elite та Infinite (преміальних).

Підвищений ліміт на зняття готівки. Кожен пакет має свій встановлений ліміт. Власники пакету White можуть безоплатно зняти до 30 тисяч грн/міс, з пакетом Black – до 100 тисяч грн/міс, а з Graphite – до 150 тисяч грн/міс. Послуга діє в усіх банкоматах світу.

Безкоштовне поповнення рахунку. Послугою можна скористатися в будь-який зручний спосіб: через банкомати cash-in Альфа-Банку, платіжні термінали мереж EasyPay і City24, переказом із картки на картку чи з використанням номера IBAN.

Додатковий дохід. Завдяки такій опції, як «Дохідний сейф», гроші на картці приносять прибуток. Відсоткова ставка річних на залишок коштів залежить від пакета: для White – 7%, для Black – 8%, а для Graphite – 9%.

Кешбек. Усі картки беруть участь у програмі винагород Cash’U CLUB. З нею ви щодня отримуєте підвищений кешбек до 20% на різні категорії покупок і кешбек 0,5% на безконтактні оплати гаджетом.

Додаткові вигоди. У межах одного пакета можна оформити картку від кожної з платіжних систем і користуватися акціями, бонусами, сервісами Mastercard і Visa. А пакети Black і Graphite відкривають доступ до аеропортових сервісів: безоплатне відвідування бізнес-залів за програмою від Lounge Key (Visa) та Mastercard у всьому світі, Fast Line — в аеропортах «Бориспіль» і «Київ», пакування багажу й інші тревел-опції. 

Безкоштовне використання пакета. Щоб безкоштовно користуватися пакетом, достатньо виконати лише одну з умов протягом місяця. Умови:

White Black Graphite
Залишок на вкладах і рахунках від 50 тисяч гривень Залишок на вкладах і рахунках від 250 тисяч гривень Залишок на вкладах і рахунках від 500 тисяч гривень
Безготівкові покупки від 2,5 тисяч гривень або 10 штук Безготівкові покупки від 10 тисяч гривень або 25 штук Безготівкові покупки від 500 тисяч гривень

Також власникам пакетів доступна цілодобова підтримка консьєрж-сервісу «Альфа-Консьєрж Україна».


Матеріал підготовлено за підтримки Альфа-Банк Україна