Zavuch School проводить освітню програму зі створення шкіл, курсів, конференцій та фестивалів, систем корпоративного та онлайн-навчання.

Курс відбуватиметься в онлайн-форматі – тричі на тиждень (вівторок і четвер з 19:00, субота з 12:00). Заняття проходять у прямому ефірі з подальшим доступом до відеозаписів (відео публікуються для слухачів курсу наступного дня після прямого ефіру; доступ до записів діє протягом року).

Навчання триватиме з 31 травня по 26 червня. За цей час проведуть 12 практичних занять зі створення і розвитку всіх форматів освітнього бізнесу.

Серед 11 викладачів – заступник головного редактора проекту «Сноб», автор книги «Інша школа» Олександр Мурашов; операційна директорка STRELKA (Москва) і керівниця онлайн-школи Vector Ольга Поліщук; співорганізаторка iForum Катерина Царегородцева. Детальна програма курсу доступна на сайті.

Дмитро Раімов куратор і засновник «Свободная. Освітня платформа», завуч у Zavuch School.

«Завдяки створенню Zavuch School і запрошенню кураторів відомих іноземних та українських освітніх брендів ми хочемо підвищити якість неформальної освіти, допомогти у створенні нових шкіл та програм. Усе це – розвиток креативного підприємництва».

Zavuch School створила команда, яка проводить курси та події «Свободная. Освітня платформа». Програма Zavuch School заснована в 2016 році, і за час роботи у офлайні курс пройшли 233 людини. З 2018 року програма проходитиме в онлайн-форматі.

Вартість – 3170-3800 грн
ЗАПИСАТИСЯ НА КУРС


Матеріал підготовлено за підтримки Zavuch School