18 червня завершується прийом заявок на Телеком-акселератор 2.0 —
3-місячний курс навчання в експертів телеком і стартап-галузі. Найбільш перспективні і цікаві стартапи отримають можливість запуску проектів спільно з Київстар.


ОЛЕКСІЙ МАСЬ

радник з цифрових інформаційних технологій президента Київстар

«Є три причини, чому стартапам буде цікаво взяти участь у другому наборі Телеком-акселератора. По-перше, це люди. У нас дуже цікаві ментори, серед яких, скажімо, Макс Бахматов, Макс Яковер, Альона Калібаба, професіонали з Київстар. По-друге, user experience. Завжди цікаво випробувати проект на користувачах, так би мовити, «в полях». По-третє, масштабування бізнесу. Ви отримаєте «розкрутку» вашої ідеї ресурсами Телеком-Акселератора та компанії «Київстар», що допоможе проекту вийти на новий рівень».


У разі виграшу та співпраці з Київстар, переможці отримають можливість виходу на абонентську базу у 26 мільйонів користувачів мережі, яким зможуть продавати свій продукт. Максим Бахматов пояснює, які ще переваги участі у програмі:

У 2016 році під час першої акселераційної програми зі 100 заявок організатори обрали 11 учасників. Четверо випускників отримали пропозицію співпраці з Київстар. Команди Nravo Kids і Virbox вже підписали контракти з оператором, ще два стартапи — Gravitec та inCust — знаходяться на фінальній стадії переговорів.

Подати заявку на участь в Телеком-акселераторі 2.0 потрібно до 18 червня на сайті.


Матеріал підготовлено за підтримки «Київстар».