«Супербоул» – це фінальна гра сезону в американському футболі, яка стає подією не тільки у спорті, але й в американській рекламній сфері. Зазвичай загальна кількість глядачів «Супербоулу» перевищує мільярд осіб, тому рекламні слоти під час трансляції коштують мільйони доларів. The Village Україна виділяє рекламу та трейлери зі Super Bowl 2021, які варто подивитися.


Шоу The Weeknd у перерві

Музикант The Weeknd виступив у перерві матчу із шоу, виконавши програму з дев’яти композицій, включно з Can’t Feel My Face та Starboy.

Гвен Стефані йде на сліпе побачення в рекламі T-Mobile

Співак Адам Левін організовує сліпе побачення для Гвен Стефані та кантрі-музиканта Блейка Шелтона. Ролик мобільного оператора T-Mobile так рекламує гарне покриття.

Mtn Dew обіцяє 1 мільйон доларів тому, хто порахує пляшки

Реклама газованого напою Mountain Dew зі смаком Major Melon обіцяє – той, хто першим підрахує кожну пляшку напою в рекламі та твітне точну кількість, може виграти 1 мільйон доларів.

Сем’юел Л. Джексон рекламує швидкий інтернет Verizon

Інтернет-провайдер Verizon показав рекламу із графічною версією актора Сем’юела Л. Джексона. Він насміхається над прихильниками відеоігор, які жаліються, що програли через проблеми з інтернет-з’єднанням.

Віртуальний асистент Amazon Alexa в тілі Майкла Б. Джордана

У рекламі Amazon фігурує актор Майкл Б. Джордан – як ідеальний аватар для голосового асистента Alexa від Amazon. При цьому сам ролик має просувати новий дизайн розумної колонки.

Майя Рудольф платить за ковбойські чоботи через Klarna

Компанія фінансових послуг Klarna випустила рекламу з акторкою Майєю Рудольф, точніше, з чотирма її версіями в ковбойському вбранні. Компанія рекламує послугу Pay in 4, яка дозволяє платити за товари в інтернеті чотирма безвідсотковими платежами.

Девід Фінчер зняв ролик для Anheuser-Busch

Режисер Девід Фінчер («Бійцівський клуб», «Соціальна мережа», «Манк») зняв рекламу для американської пивної компанії Anheuser-Busch, а саундтрек для неї написав Аттікус Росс (творчий партнер Трента Резнора). Ролик складається із серії кумедних і зворушливих сцен про людей, що п’ють разом пиво. Так компанія нагадує, що пропозиція Let’s Grab a Beer ніколи не буває про саме тільки пиво.

Тімоті Шаламе в ролі сина Едварда Руки-ножиці для Cadillac

Тімоті Шаламе зіграв сина Едварда Руки-ножиці в рекламі для Cadillac, а Вінона Райдер – його матір. У ролику представлений електричний кросовер Cadillac Lyriq із функцією керування без рук.

Міла Куніс з’їдає Cheetos Ештона Кутчера й каже, що це не вона

Акторська пара Міли Куніс та Ештона Кутчера рекламує снеки Cheetos під нове аранжування пісні Shaggy It Wasn’t Me. Сам Shaggy також з’являється в рекламі.

5-секундний ролик від Reddit

Соціальна платформа Reddit змогла дозволити собі лише 5-секундну рекламу під час Super Bowl.

Uber Eats закликає їсти місцеве

Uber Eats у рекламному ролику заохочує підтримувати місцеві ресторани, при цьому висміюючи рекламні прийоми, як-то запрошення зірок і використання дітей (запрошуючи зірок і використовуючи дітей).

Емі Шумер у ролі «майонезної» феї для Hellmann

Американська акторка та стендап-комедіантка Емі Шумер грає роль феї, яка перетворює продукти із холодильника на страви за допомогою майонезу Hellmann. Компанія хотіла так заохотити викидати менше їжі.

Vroom показав, як не страждати від нав’язливого сервісу в автосалонах

Компанія з онлайн-продажу вживаних автомобілів Vroom у своїй рекламі показала, наскільки болісно, на її думку, купувати машини в автосалоні.

Dr. Squatch пропонує мило для чоловіків, які з першого разу відкривають консервні банки

Компанія-виробник засобів гігієни з органічних інгредієнтів Dr. Squatch у рекламному ролику пропонує натуральне мило ручної роботи чоловікам, які «відкривають банки з маринованими огірками з першого разу, убивають драконів і дозволяють своїм дочкам заплітати їхнє волосся».

Худі з обличчям Джейсона Александера в рекламі Tide

Виробник прального порошку Tide зняв рекламу про Jason Alexander Hoodie – худі з обличчям зірки «Сайнфелда» Джейсона Александера, яке терміново потребує прання.

Параолімпійська плавчиня Джессіка Лонг у рекламі Toyota

Toyota показала в рекламі історію параолімпійської плавчині Джессіки Лонг, яку американська пара забрала з дитячого будинку в Сибіру. У ролику зображено телефонний дзвінок, під час якого майбутній матері Лонг кажуть, що дитині потрібно ампутувати ноги через рідкісний стан ­– фібулярну гемімелію.

Дощ із лимонів у рекламі Bud Light Seltzer Lemonade

Виробник Bud Light Seltzer Lemonade познущався із 2020 року в рекламі під назвою Last Year’s Lemons. У ролику дощ із лимонів є алюзією на пандемію коронавірусу. Автори реклами звернулися до афоризму «Якщо життя дає тобі лимони, зроби з них лимонад».

Chipotle розмірковує, чи може бурито змінити світ

Мережа ресторанів Chipotle випустила рекламу, що націлена на повернення клієнтів до закладів. У рекламному ролику хлопчик запитує, чи може бурито змінити світ – через спосіб вирощення овочів, транспортування продуктів і зменшення викидів вуглецю.

Плаский Метью Макконахі в рекламі Doritos

Бренд чипсів Doritos показав у рекламі плаского Метью Макконахі, який залишається у своїй 2D-версії, поки не з’їсть Doritos 3D.

SpaceX пропонує потрапити на борт Crew Dragon

Компанія Ілона Маска SpaceX, яка оголосила екіпаж першого повністю комерційного польоту навколо Землі в капсулі Crew Dragon, спонукає глядачів отримати шанс у космос. «Ви можете бути на борту», – кажуть у рекламі.

Ден Леві в рекламі M&M’s

Компанія Mars, до якої належить бренд M&M’s, показала серію ситуацій, коли люди намагаються вибачитися перед іншими за допомогою M&M’s. У ролику грає зірка серіалу «Шіттс Крік» Ден Леві.

Кіно й серіали


«Старий»

OLD

Глядачі вперше переглянули трейлер фільму М. Найта Ш’ямалана «Старий» із Гаелєм Гарсією Берналем. Фільм розповідає про групу туристів, які незрозумілим чином опинилися на пляжі та не можуть звідти піти.

«Яструб та Зимовий Солдат»

THE FALCON AND THE WINTER SOLDIER

На «Супербоулі» показали трейлер серіалу Disney+ про найближчих друзів Капітана Америки – Яструба та Зимового Солдата. Проєкт із 150-мільйонним бюджетом розповість про долю персонажів після фільму «Месники: Завершення». У мінісеріалі буде лише шість епізодів.

«Форсаж 9»

FAST & FURIOUS 9

Дев’ятий фільм серії стане одним з останніх: закриють її після одинадцятого. У цьому фільмі до команди приєднаються брат Він Дізеля та реслер Джон Сіна, а до ролі антагоністки – Шарліз Терон.

«Поїздка в Америку 2»

Coming To America

У першому фільмі «Поїздка в Америку» принц заможної африканської країни відмовляється одружуватися й вирушає на пошуки пригод до Нью-Йорка. Як і в оригіналі, у сиквелі головну роль виконає Едді Мерфі.

«Рая та останній дракон»

RAYA AND THE LAST DRAGON

Мультфільм розповідає про те, як люди жили пліч-о-пліч із драконами, поки на світ не напали таємничі монстри. Для того, щоби врятувати людей, драконам довелося пожертвувати собою.

Обкладинка: Cadillac