Батареї наших телефонів не нескінченні, тому наприкінці дня ми часто залишаємося без зв’язку та доступу до інстаграму. Аби цього більше не траплялося, The Village зробив підбірку хороших портативних акумуляторів.

Xiaomi Mi Power Bank 5000

329 гривень

Зручний повсякденний акумулятор – тонкий та легкий. 5 000 мА⋅год вистачає приблизно на дві підзарядки iPhone, а сам павербанк заряджається через micro-USB за 3,5 години. Заряд позначається LED-індикаторами. Мінус – акумулятор потрібно заряджати часто, особливо якщо активно ним користуватися.

Energizer UE10015CQ

1 168 гривень

Компактний акумулятор із двома входами microUSB та USB Type-C підтримує технологію швидкої зарядки. Він оснащений світлодіодним індикатором рівня остаточного заряду, а ємність його батареї – 10 000 мА⋅год, вага – 225 грамів.

Finger Pow

1 999 гривень

Цей павербанк народився з ідеї, що дріт звичайного акумулятора створює незручності при ходьбі, а в транспорті його ще й можуть вирвати необережним рухом. Складається з бази та чотирьох знімних акумуляторів. База – звичайний акумулятор на 5 000 мА⋅год. Вміє заряджати гаджети напряму, але до нього також можна підключити маленькі акумулятори. Вага одного – 15 грамів, ємність – 600 м⋅Агод, заряджає iPhone приблизно на 10-25% в залежності від моделі. Акумулятори скріплюються між собою.

За відгуками власників, Finger Pow – зручніший за звичайні великі акумулятори. У комплекті є магнітні перехідники: lightning, micro-USB, USB Type-C.

Anker PowerCore 20000

1 599 гривень

20 000 мА⋅год, два порти USB та функція швидкої зарядки. Хороший вибір, якщо не хочеться занадто часто заряджати сам акумулятор (повна зарядка Anker PowerCore займе п’ять годин). Мінус – несумісність із пристроями вхідної потужності нижче за 50 мА (деякі навушники, Bluetooth-гарнітури та пристрої GPS).

Fermi (HTE008)

13 999

144 000 мА⋅год вистачить на всі ваші пристрої та пристрої друзів. У комплекті – мережевий адаптер, широкий вибір портів і роз’ємів для підключення та зарядки мобільної й побутової техніки, світлодіодний ліхтарик та LCD-дисплей. Завдяки ємності 518 Вт⋅год Fermi (HTE008) забезпечить до 20 годин роботи ноутбука, близько п’яти годин для стаціонарного комп'ютера, 4,5 години для 32-дюймового LCD телевізора або понад 60 разів зарядить смартфон.

Goal Zero Yeti 3000 Lithium

$2999.95

Акумулятор ємністю 300 000 мА⋅год (ми не помилилися з нулями) живить смартфони (до 150 перезарядок iPhone), планшети, колонки, ноутбуки, плиту або холодильник. На корпусі є чотири порти: порт USB-С, два шестигранних виходи по 12 Вольт, вихід у 12 Вольт для автомобільного прикурювача та розетка на 220 Вольт. За допомогою фірмового додатка можна керувати портами та перевіряти рівень заряду.

У комплекті йде платформа з колесами та телескопічною ручкою для транспортировки, плюс дві ручки по боках. Сам акумулятор заряджається від сонячних батарей, автомобільного прикурювача (але потрібен спеціальний кабель, продається окремо) або двох розеток. Цей процес триває приблизно 25 годин. Важить цей павербанк 31 кілограм, тож можна покласти його в багажник авто на випадок зомбі-апокаліпсису та кілька місяців не турбуватися з приводу нестачі енергії.

Текст: Іван Сурвило