The Village Україна збирає київські нетворкінги для тих, кого цікавлять зміни в країні, бізнес та ІТ.  Основна мета таких подій – розширити коло знайомств. Вхід майже завжди – вільний.

Для всіх


Change Makers

Вже 13 разів представники урядового та неурядовго сектору, культури, медіа, науки та бізнесу збираються в четвер ввечері в одному з барів Києва. Самі організатори кажуть, що це подія для тих хто працює над змінами, але не завжди має час познайомитися із близькими по духу людьми із інших сфер.

Нетворкінг відвідує 150-200 людей за вечір. Поки локації зустрічі постійно змінюються. Кожен наступний івент організатори – Віктор Артеменко (РПР), Владислав Грезєв (Lobby X), Павло Бондаренко (МОЗ) та Іра Шиба (DEJURE Foundation) – анонсують на сторінках у Facebook. Мріють вийти на рівень Брюсселя, де щочетверга на нетворкінг збирається площа Place Luxembourg.


Коли: щочетверга

Де: локації змінюються

СКІЛЬКИ: безкоштовно

Fryday

Франшиза нетворікінгів Fryday поширена у світі, особливо в Східній Європі та Центральній Азії. У світовій спільноті нетворкерів Fryday 14 000 учасників на LinkedIn і 20 000 на Facebook. З них близько 400 професіоналів різних сфер щоп’ятниці збираються й у Києві на Fryday Afterwork. Нетворкінги Fryday – платні, і повинні відповідати умовам франшизи. Такі ж заходи проводяться в Одесі.

Дві середи на місяць організатори також проводять більш формальні заходи – Fryday W – із запрошеними спікерами рівня послів. На цей захід вхід – 300 гривень.

 Лінк


Коли: щоп’ятниці

Де: локації змінюються

СКІЛЬКИ: 100 грн.

Для IT


UNIT Networking Evening

Нетворкінг більш закритого типу проводять в UNIT City. На меті – познайомити представників ІТ-компаній зі студентами UNIT Factory, які вже досягли кваліфікації для першого стажування. Такий захід може бути цікавим для компаній, які зацікавлені взяти студентів UNIT’у на роботу.

У програмі: панельна дискусія щодо пошуку роботи; Business Speed Dating (компанії знайомляться зі студентами); неформальне спілкування.

Реєстрація лише за підтвердженням від UNIT Factory.

 Лінк


Коли: 2 рази на місяць

Де: UNIT Factory

СКІЛЬКИ: безкоштовно


Silicon Drinkabout Kiev

Все розпочалося з вечірки друзів у Лондоні, а зараз Silicon Drinkout проводяться у 30 містах по всьому світу, включно з Києвом. Захід буде цікавий тим, хто працює у сферах ІТ та стартапів. Тут точно знайдуться люди, з якими можна буде обговорити останні новини Кремнієвої долини.

 Лінк


Коли: щоп’ятниці

Де: локації змінюються

СКІЛЬКИ: безкоштовно

Для бізнесу


Networking Reception від Британсько-української торгової палати

Нетворкінг передбачений для людей, зацікавлених у розвитку бізнесу. На захід запрошують спікера – у липні виступала письменниця та журналістка Лілі Гайд, а в червні –  Пітер Томсон, який веде в Україні фермерський бізнес площею 220 тисяч гектарів.

 Лінк


Коли: раз на місяць

Де: локації змінюються

СКІЛЬКИ: безкоштовно