Шведська компанія IKEA планує відкрити перший офлайн-магазин у Києві вже в 2020 році в торговому центрі Blockbuster Mall. Про це повідомляє «Бабель» з посиланням на пресслужбу компанії.

«IKEA прагне якнайшвидше відкрити фізичний магазин у Києві – до кінця 2020 року. Ми як ніколи близькі до реалізації цього наміру, адже нещодавно підписали договір оренди з ТРЦ Blockbuster Mall», – кажуть у компанії.

Стежать за ситуацією з захворюваністю на коронавірус в Україні, щоб «мінімізувати потенційні ризики для здоров’я й безпеки перед відкриттям», додають в IKEA.

14 травня шведська компанія IKEA запустила в Україні онлайн-магазин. Та потім тимчасово обмежила оформлення онлайн-покупок через великий попит на товари IKEA.


У 2018 році IKEA заявила, що планує відкрити перший в Україні магазин у форматі city store у 2019 році. Він мав з’явитись у київському ТРЦ Ocean Mall. Через затримку будівництва компанія вирішила розглянути інші шляхи виходу на український ринок, тому й спочатку відкрила онлайн-продажі.

Перший в Україні магазин IKEA відкриють у торговому центрі Blockbuster Mall на проспекті Степана Бандери. Він працюватиме у форматі city store. IKEA вже розпочала набір працівників для українського підрозділу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі