Мережа Coworking Platforma анонсувала запуск трьох нових локацій. Найбільший коворкінг «преміального» формату відкриють у Києві поблизу Контрактової площі; формат для великих команд запустять на Арт-заводі Платформа; мережа виходить на львівський ринок та одразу запустить там найбільший у місті коворкінг.

Співзасновниця Coworking Platforma Катерина Горіна розповідає про те, якими будуть нові коворкінги мережі та коли чекати на їхній запуск.

«Преміальний» Coworking Platforma на Подолі

На Coworking Platforma преміального формату перетворять шестиповерхову будівлю поблизу Контрактової площі та Андріївського узвозу – будинок на Боричевому Току, 35-В. Найбільший коворкінг мережі зможе вмістити 900 працівників.

«Цей коворкінг стане першим в мережі Platforma, де можна буде придбати подобовий абонемент. Інші локації пропонують розміщення мінімум на місяць».

На даху будівлі облаштують терасу з краєвидом на Андріївський узвіз та Поділ. «Місце таке популярне, що ще до старту продажів у Platforma вже черга на офіси у цьому приміщенні».

Platforma Market для великих команд

Для великих команд Platforma запустить ще один коворкінг поблизу метро «Лісова» в будівлі ТЦ «Даринок». Простір Platforma Market розраховано на 750 робочих місць. Офіси обладнані для команд від 15 людей, але завдяки можливості об’єднувати робочі зони тут зможуть працювати компанії зі штатом у понад 100 працівників. Ціни стартуватимуть зі $130 за одне робоче місце. Простір працюватиме з вересня.

«З новинок: у цьому коворкінгу буде власний фітнес-зал, де для резидентів проводитимуть безкоштовні тренування кілька разів на тиждень, а також кімната для медитацій».

Platforma Futura у Львові

Запуск першої локації коворкінгів Platforma у Львові планують на серпень. Новий простір займе два поверхи інноваційного хабу Futura. Platforma Futura має стати найбільшим коворкінгом у місті.

«Коворкінг буде відкритий для резидентів 24/7. Для роботи можна обрати один із трьох варіантів розміщення: лаундж, open space чи приватний офіс. Якщо потрібно буде провести велику презентацію чи семінар, то в Platforma Futura є лекційна зала на 100 людей». Обіцяють також «величезну терасу для освітніх подій та вечірок просто неба».


Місця та офіси у Platforma Market та львівському Platforma Futura вже можна замовити. 

У компанії заявляють, що з відкриттям нових локацій Platforma отримає статус найбільшої мережі коворкінгів в Україні. Загальна площа її просторів досягне позначки у 15 000 квадратних метрів.

Coworking Platforma вже діє на території арт-заводу на «Лісовій» та в БЦ Leonardo. Коворкінг Platforma з краєвидом на Оперний театр відкрили навесні 2017 року.

Запуск у Львові та створення трьох нових просторів у Києві співзасновник Platforma Рефаель Юха анонсував The Village Україна ще у серпні 2018 року. Інші київські простори, які невдовзі стануть коворкінгами мережі, за даними редакції, зараз перебувають на стадії перебудови.

Фото: Наті Авдєєва

Візуалізації: Coworking Platforma