Меню складається із понад 200 страв і поєднує українські традиції з сучасними гастрономічними трендами
]]>Страви для кав’ярень, звані вечері та lean-підхід
]]>Уперше з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну
]]>Від гастродослідниці Дарії Крікунової
]]>20% від продажу передадуть на банку-збір для ЗСУ
]]>Серед популярних позицій є Extra Cheeseburger
]]>Сніданки, кулінарія й випічка
]]>На маркеті можна буде обрати кошики, наліпки на великодні яйця, пташки з соломи й текстиль від Hey Guide
]]>Рамен, бутерброди, міські кафе та крафтове пиво
]]>У закладі може розміститися близько 40 гостей
]]>Під час випусків дегустуватимуть українські й закордонні сухпайки
]]>Заклад працює в тестовому режимі
]]>Тут ділитимуться вакансіями, порадами, мануалами й чеклістами від «топових гравців ринку»
]]>Як пекарня на городі стала найбільшим роботодавцем громади
]]>Раніше в Expirenza можна було лише переглянути меню закладів, оплатити рахунок і залишити відгук
]]>Засновниці описують концепцію як «творча група, яка дає можливість відкрити їжу з різних сторін і ракурсів»
]]>Традиційні рецепти, паска PornStar, шоколадні яйця й великодні кошики
]]>Топінамбур із квасовим унагі чи малиновий буряк?
]]>Заклад описують як «секретний раменний хаб, прихований у коктейль-барі Esthete в центрі Подолу»
]]>Загалом мережа налічує вже сім закладів
]]>