Жовтень – місяць боротьби з раком молочної залози.  1-го жовтня бренд Sleeper оголоcив про старт продажів особливої ​​моделі – Power PJ в символічному рожевому кольорі, 40% від вартості якої перераховуються в український Благодійний Фонд «Здоров'я жінок і планування сім'ї».

«Фонд займається реабілітацією жінок після хіміотерапії. Це непростий період для тих, хто бореться з онкологією і для їх близьких. Статистика вражає цифрами. Ми впевнені в тому, що бізнес, а особливо бізнес, який взаємодіє з прекрасною частиною людства, зобов'язаний допомагати всіма можливими способами, максимально благополучно пройти через це випробування нашим сильним жінкам» – каже співзасновниця Sleeper Катерина Зубарєва.

Благодійний Фонд «Здоров'я жінки і планування сім'ї» – громадська організація, яка вже понад 15 років активно працює в сфері збереження репродуктивного здоров'я і захисту репродуктивних прав українського народу, проводячи профілактичну роботу, дослідження, програми підвищення кваліфікації медичних фахівців тощо.

Скільки: 3250 грн. за комплект з шортами і 4000 грн. за комплект з брюками.

Де: на офіційному сайті бренду, доставка працює по всьому світу.

 Купити

Бренд Sleeper був заснований в 2014 році. Перша колекція Осінь-Зима 15/16 була високо оцінена головним редактором Vogue Italia Франкою Соццані, назвавши бренд відкриттям року. Влітку 2017 за версією Marie Claire USA вбрання з відкритими плечима стало сукнею року. Всі вироби відшиваются вручну на власному виробництві компанії. Вироби бренду продаються в магазинах України, Німеччини, Японії, Кореї та Росії.