Аби вам було зручно будувати плани на цю осінь, покупкою тижня на The Village Україна стає календар від команди «365 Яскравих днів».


Марічка Павлишак

співзасновниця проекту.

Команда створила календар «365 Яскравих днів» щоб користувачі могли візуалізувати свої плани кожного місяця. Ідея виникла дуже органічно: першими користувачами були ми самі та наші друзі. Але коли кількість зацікавлених збільшилась, ми вирішили поділитися нашим продуктом зі всіма.


Як все працює?

Календар на магнітах та гачках легко закріпити на холодильнику, фліпчарті чи будь-якому іншому зручному місці. До основи календаря розробили 263 наліпки, які поділені за чотирма напрямками: інтелектуальний, емоційний, фізичний та духовний.

Скільки: вартість календаря 170 грн

«Планування зараз зазвичай проходить у додатках цифрових ґаджетів. Як виявилось багато людей, як і ми, хочуть проводити трохи більше часу офлайн і приділяти його важливим речам, плануванню та реалізації мрій. А ще можна кожного ранку та вечора переглядати свої плани і не боятись застрягти в інтернеті на довгий час», – кажуть розробники календаря.

У планах команди «365 яскравих днів» створити візуальні календарі для команд та проектів, збільшити вибір наліпок та більш індивідуально підходити до користувачів.

ДЕ КУПУВАТИ: календар можна придбати на сайті