Невибагливий заміокулькас від майстерні Хай Росте додає літа в квартирі, тому стає покупкою тижня на The Village Україна.

«Заміокулькас став бестселер серед клієнтів Хай Росте. Через свою невибагливість підходить для будь-яких умов. Рослині комфортно навіть там, де мало світла», – каже Валерія Галич, співзасновниця майстерні домашнього дизайну Хай Росте

Кожен горщик виготовляється у гончарні вручну, тому двох ідентичних немає. Усі горщики різних форм та розмірів – вартість покупки залежатиме від горщика, який ви оберете.

Ціни стартують від 300 гривень – за горщик з кактусом або сукулентом.

Скільки: заміокулькас в керамічному горщику ручної роботи коштує 600 грн.

Хай Росте – це майстерня керамічних горщиків ручної роботи з живими рослинами. Окрім готових квітів, рослин, керамічних горщиків та композицій, засновниці Валерія та Василіса надають послуги пов’язані з озелененням та доглядом за рослинами.

Рослини підбирають для конкретних умов та різних бюджетів. Враховують ще й те, скільки часу людина зможе приділяти для догляду за рослиною.

Проект Хай Росте заснували у вересні 2016 року, напередодні квіткової ярмарки Kyiv Flower Market.

У вересні команда Хай Росте відкриє свій перший магазин квітів. Окрім продажу готових вазонів, у майстерні планують проводити майстер класи, продавати каву та органічний чай.

ДЕ КУПУВАТИ: заміокулькас та інші рослини можна придбати через фейсбук чи Instagram.

З середини вересня можна буде придбати у магазині Хай росте.