Купальник із капсульної колекції Swim-Denim від U-R-SO стає покупкою тижня на The Village Україна.

Український бренд U-R-SO поєднує два тренди літа: суцільні купальники та денім. Тонкі лямки на спині купальника з капсули Swim-Denim можна переплітати та фіксувати різними способами.

«Ми перевірили, що купальник відмінно сидить на дівчатах з різними типами фігур. Він зроблений зі щільного французького біфлексу, який імітує денім – щільно прилягає до фігури та швидко сохне. Ми впевнені, що купальник повинен служити не один сезон, тому дуже строго підходимо до питання якості», – пояснюють засновниці бренду U-R-SO Аліна, Лана та Катя.

Купальник вироблено з 85% поліестеру, 10% віскози та 5% еластану. Розмірна лінійка – від S до L.

Скільки: 3800 грн

Український бренд U-R-SO виробляє купальники та спідню білизну у мінімалістичному стилі. Майже всі вироби без декоративних елементів чи фурнітури. Але у кожній моделі є одна виразна риса.

Улітку 2017 року U-R-SO представили дві лінії купальників: базова та капсульна колекція Swim-Denim.

До базової лінії входить 11 варіантів купальників – чотири моделі в різних кольорових варіаціях. На створення цієї колекції дизайнерів надихнув спорт.

Капсульна колекція Swim-Denim з’явилась внаслідок експерименту: що, якщо створити купальник такий же універсальний та комфортний, як улюблені джинси?

ДЕ КУПУВАТИ: на офіційному сайті https://www.u-r-so.com та в магазинах: Corner Concept Store, Room Number, posh.ua та в корнері Little Boxes на Воздвиженці.

Фото: U-R-SO