Український бренд CIRCUL зі свіжою лінійкою літнього взуття: мюлі – туфлі з відкритою п’ятою. Вони знову в трендах цього літа.

«Їх зробила популярними жінка, яка сама була популярнішою за всіх. У ХХ столітті Мерлін Монро в черговий раз підкреслила значимість комфорту для жінок: шпильки – це добре, але відкрита п’ята – ще краще», – пояснює засновник CIRCUL Олександр Мельниченко.

Подібне взуття ще у Древньому Єгипті – такі туфлі були доступні лише заможним людям, їх заведено було знімати та лишати біля входу, заходячи у палац чи храм. Пізніше з Персії аналогічна модель – бабуші – поширилася всією територією Північної Африки аж до Тунісу та Марокко. Виготовляли такі туфлі здебільшого з саф’яну, тонкої м’якої шкіри.

У Давньому Римі таке взуття носили аристократи – «мислителі». Популярними туфлі з відкритою п’ятою були у Європі в епоху Бароко – тоді їх носили і чоловіки, і жінки.

Повторно інтерес до мюлі на Заходи виник у 70-х роках – на хвилі захоплення етнікою та Сходом.

Скільки: 2600 грн

Придбати можель можна на сайті бренду або у магазині поблизу Бессарабки, де взуття вам пошиють за індивідуальними мірками. Також можна самостійно обрати колір шкіри.

На сайті мюлі CIRCUL доступні у чотирьох кольорах – лавандовому, зеленому, сірому та блакитному.

Online: circulmark.com

Магазин: вулиця Кропивницкого, 12


Фото: CIRCUL