Український виробник сумок GUD презентував щоденну сумку для спорту та шопінгу. Легка модель Compra Tote Bag буде зручною в умовах літнього міста.

«Модель Compra Tote Bag це по суті сучасна і більш функціональна інтерпретація відомої форми пластикового пакету із найближчого супермаркету. Іспанською «compra» означає «покупка» – власне для шопінгу або спортзалу сумка підійде найкраще через свою місткість і легкість. Виготовлена із технологічного і приємного на дотик матеріалу, Compra є ідеальною і для щоденного використання», – каже засновник бренду Ігор Гудзь.

Конструкція передбачає можливість носити сумку як у руці, так і через плече. Є плечовий ремінь з різними варіантами кріплення.

Compra Tote Bag зроблено з водонепроникного нейлону з PU покриттям. Об’єм – 5 літрів. Вага – 250 грамів. Всередині зробили окремий відсік, утворений накладанням шарів тканини, та невелика кишеня для гаманця чи блокнота.

Сумка доступна у чотирьох кольорах – молочно-білий, оливковий, лимонний та темно-синій. Compra Tote Bag від GUD обійдеться у 1000 гривень.

22 травня GUD представили лукбук нової капсульної колекції сезону весна-літо 2017 – SS17. Фото зроблені на київських вулицях.

Колекція включає об’ємні сумки для залу та шопінгу, повсякденні наплічні сумки для ноутбука та компактні кросс-боді сумки City Gear Bag.

GUD – український виробник рюкзаків, сумок та аксесуарів, заснований у 2012 році. Рюкзаки виробляються на власній фабриці бренду.


Фото: GUD