The Village Україна зібрав список речей, які перейшли в розряд класики та актуальні кожного сезону.

Вовняне пальто на запах бежевого кольору

Пальто на запах не буде сковувати ваші рухи та підійде однаково гарно як до класичних брюк, так і до джинсів. Ідеальні бежеві пальта щороку демонструє італійський бренд Max Mara. Проте ви зможете знайти альтернативний варіант і у інших брендів, підібравши свій відтінок бежевого та довжину пальта.

Пальто Galore

Ціна: 3990 грн

 Лінк

Біла сорочка

Сьогодні біла бавовняна сорочка – незамінний атрибут не тільки ділового, а й кежуал стилю. Універсальний предмет гардеробу, який буде доречний всюди, окрім, мабуть, що пляжу. Коли знайдете свою модель, беріть одразу два екземпляра. Не пошкодуєте.

Сорочка Basic Story

Ціна: 1099 грн

 Лінк

Брюки темно-синього кольору

Брюки з щільної бавовни з боковими кишенями, завужені донизу та з середньою посадкою – приблизно так виглядає опис брюк, які мають бути у вашій шафі. Будуть у нагоді щоразу, коли потрібно мати солідний та презентабельний вигляд.

Брюки SHAKO

Ціна: 1900 грн

 Лінк

Тільник

Тільник – це м’яка, бо зроблена з бавовни, зручна, універсальна та завжди актуальна річ. Класична модель вільного крою та з вирізом човником чи круглим. Довжина рукава може змінюватися залежно від сезону. Класичними вважаються три кольори тільника: чорний, синій та червоний.

Тільник White and stripe

Ціна: 1400 грн

 Лінк

Маленька чорна сукня

Чорна сукня – це ще одна річ поза модою та часом. Створена Коко Шанель у 1920-тих роках, щоб жінка могла бути елегантною за різних обставин, вона і досі виконує своє призначення.

Сукня Herstory

Ціна: 2300 грн

 Лінк

Шкіряні білі кеди

Вислів «розкішна простота» ідеально пасує до пари білих кедів на шнурівці. Враховуючи, що  тренд на мінімалістичне біле взуття нікуди йти не збирається, подбайте про нову пару заздалегідь.

Кеди The Others

Ціна: 2250 грн

 Лінк

Шкіряна сумка шопер

Доволі містка та міцна сумка для щоденного використання, в яку легко поміститься ноутбук та інші необхідні дрібниці. Чорний колір пасуватиме до всього, а якісна шкіра прослужить довгі роки.

Сумка Moreca

Ціна: 8050 грн

 Лінк