The Village Україна обирає речі, які можна придбати зі знижкою і носити восени.

 Плаття-халат Sleeper

Ціна: 4900 грн 3430 грн

У бренда Sleeper діють знижки 30% на обранні моделі до кінця літа. Плаття-халат зі 100% льону оздоблене шовковими деталями та натхнене Стамбулом. Восени його можна носити комбінуючи з джинсами та надягаючи поверх базової футболки. Вільний крій сукні пасує усім типам фігур.

 Лінк

 Базовий світшот Métrique

Ціна: 4000 грн 2000 грн

Métrique – український бренд одягу натхненний нічним життям, вулицями, мистецтвом і коміксами. Літній розпродаж діє на світшоти, худі і футболки Métrique -30% і -50%. Сірий унісекс світшот з бавовни можна носити з брюками чи джинсами, а також зі спортивними легінсами всю осінь.

 Лінк

 Комбінезон в клітинку Nuances

Ціна: 2300 грн 1840 грн

Комбінезон з льону з широкими укороченими брюками має приталений силует та широкий пояс, що знімається. Можна поєднувати з туфлями в чоловічому стилі для створення класичного образу або з кросівками – для спортивного. Під комбінезон можна надягати футболку чи блузу.

 Лінк

 Бомбер з вишивкою Marsees

Ціна: 1299 грн 909 грн

У бренда Marsees діють знижки 50% на всю літню колекцію до кінця вересня. Оксамитовий бомбер темно-смарагдового кольору має вишивку на спині у вигляді пташок колібрі та дві кишені спереду. Універсальна річ на осінь, яку можна комбінувати з одягом будь-якого стилю.

 Лінк

 Джинси Syndicate Original

Ціна: 1390 грн 556 грн

Класичні сині mama jeans з високою посадкою та завужені донизу. Можна придбати зі знижкою, а носити цілий рік. Також  у бренда є знижки на футболки, світшоти та худі з останньої колекції.

 Лінк

*Наявність речей перевіряйте у брендів