П’ятдесяті роки минулого століття подарували світу інтер’єрний стиль mid-century modern. За останні кілька років стиль збагатився сучасними ідеями і тепер стає все більш популярним. The Village Україна разом з українським брендом меблів ручної роботи Sikora Furniture підібрали 8 предметів у стилі модерн.

Читачі The Village Україна можуть скористатися промокодом VILLAGE01 під час замовлення на сайті й отримати знижку 10% на будь-який товар.

Будуарний столик

11 000 гривень

Туалетний столик найчастіше розташовують у спальні. Правильно підібраний стиль може перетворити кімнату в справжній будуар. Це також функціональний предмет інтер’єру, в якому можна зберігати колосальну кількість дрібниць – біжутерію, косметику, аксесуари. Будуарний столик Sikora Furniture має шухляду, виготовлений з ясена, дзеркало розміром – 65х54 см.

Банкетка

8 000 гривень

Перша банкетка з’явилася в епоху рококо (середина XVIII століття) у Франції. Класично виріб був створений для спальні, його встановлювали біля ліжка або туалетного столика. Пізніше з’явилася банкетка в передпокій – дерев’яна лавка, оббита атласною тканиною. Банкетка Sikora – це лавка з подушкою та інтегровані шухляди для зберігання речей, вона підійде і для спальні, і для передпокою. Виготовляють з ясена та покривають лаком або олією на вибір.

Стіл

12 000 гривень

Стіл має прямокутну форму, що дає змогу йому компактно розміститися в куті кімнати або стати центром інтер’єру кухні. Мінімалізм і відсутність яскравих елементів створює гармонію з іншими меблями. Відмінною особливістю дерев’яного столу є його екологічність, довговічність і простота у догляді. Матеріал приємний на дотик, відрізняється високою ремонтопридатністю. Дерев’яна стільниця легко впишеться в інтер’єр кухні в класичному стилі, кантрі та прованс.

Журнальний столик

4 500 гривень

Новинка з колекції! Компактний, витончений та зручний журнальний столик із масиву ясена. На фото – тютюновий відтінок, можна обрати інший. Столик має оптимальні габарити для невеликої затишної вітальні або спальні.

Табурет

800 гривень

Дерев’яний табурет на прямих ніжках підійде для інтер’єру кухні та кухонного столу в стилі модерн. Можна обрати колір тонування дерева під палітру вашого інтер’єру: крейда, очеретяний, шоколад, тютюновий, медовий або оливковий.

Крісло

10 000 гривень

Крісло з інтегрованим столиком може стати улюбленим предметом у будинку. Досить уявити в ньому себе, накритого пледом і з книжкою в руці. А для гарячого або літнього прохолодного напою спеціально придумали зручну поличку. Дерев’яний каркас виготовлений з ясена в натуральному відтінку, можливе й інше тонування.

Лавка

9 000 гривень

Модернізований дизайн класичної дерев’яної лавки гармонійно впишеться в інтер’єр заміського будинку, тераси або кухні. Не бійтеся того, що лавка тверда. Доповніть її в’язаними подушками, м’яким пледом або поролоновим пуфом – і місце для довгих тихих вечорів готове.

Вішалка

4 500 гривень

Якщо вашому коридору чогось і не вистачає, то це вішалки. Верхній одяг і шарфи можна зручно розмістити на дерев’яних вішалках з кованими елементами. Предмет виготовлений з ясена, на вибір покривають матовим лаком або олією. Висота – 160 см.

Матеріал підготовлено за підтримки
Sikora Furniture

Sikora Furniture – невелика студія, що виготовляє меблі з натурального дерева. Бренд розробив власну колекцію Modern Essentials, яка поєднала простоту та лаконічність форм, витонченість і функціональність. У виробництві меблів використовують ясен або дуб, якісні європейські фарбувальні
матеріали та фурнітуру.