Бренд PUMA запустив колаборацію з The Weeknd у рамках кампанії Run the Streets. Колекція розмиває межі між комфортом і стилем з допомогою технічно прогресивного одягу і взуття. Речі не лише трендові, а й зручні, тому що продиктовані вуличною культурою і міським життям.

The Village Україна разом з PUMA зробили спецпроект про київських хаслерів, які знають, що справжній хасл не можна купити. А тепер ми підібрали 10 речей з нової колекції PUMA і розповідаємо, навіщо вони потрібні.

 

Pace LAB Men’s Hooded Jacket

Чоловіча куртка

Пізнайте новий рівень зручності разом з курткою Pace LAB з капюшоном. У ній є двосторонній замок на блискавці, прозора внутрішня кишеня, бокові кишені та прихований ремінець для рюкзака. Це не просто куртка, а ціла конструкція, яка комфортно запакує вас і ваші речі, що мають бути завжди під рукою.

TSUGI Jun

Кросівки

Новаторське оновлення TSUGI Shinsei – TSUGI Jun, які мають трикотажну текстильну поверхню та сатинову шнурувальну систему збоку. Це допомагає легко взуватися і відрегулювати максимально зручну посадку на стопі. Не бійтеся білосніжності цих кросівок – підошву і нижню частину моделі досить легко чистити.

TSUGI NETFIT v2

Кросівки

Завдяки трикотажному верху, що наче обіймає ногу, регуляції шнурівок та допоміжній етиленовій підошві модель TSUGI NETFIT v2 стала хітом серед любителів кросівок. Їхня без’язичкова конструкція і ковзкий фасон створюють зручний носок і роблять взуття надзвичайно комфортним для ходіння.

Pace Men’s Kimono

Чоловіче кімоно

Кімоно вже давно стало основою японського стилю. Саме слово перекладається як «річ, що вдягають», що є чистою правдою, адже це саме те, що треба робити з кімоно. І щойно ви його одягнете, зрозумієте: немає нічого зручнішого і більш приємного. Sumāto. Kantan. Kaiteki.

Pace evoKNIT Men’s Tee

Футболка для тренувань

Pace evoKNIT Tee розробили спеціально для серйозних чоловіків та їхніх серйозних тренувань. До футболки додали багато нових переваг. Легка? Так! Трикотажний матеріал, що повторює контури тіла? Є! Бокові панелі, які «дихають»? Авжеж! Рукава, що готові до кожного вашого руху? Звісно! І ще вона просто красива.

Short Sleeve T-Shirt

Футболка з логотипом

Oversized розмір цієї футболки, доповнений тисненням логотипа, забезпечує комфорт на новому рівні. Еластичний комір вивільняє простір для будь-яких рухів. А лаконічний стиль логотипа справляє ефект середнього між демонстративністю і скромністю.

Pace Primary Men’s Zip-Up Hoodie

Худі на замку

Гнучкий та естетичний фасон оригінального Pace Primary Hoodie повернувся. Але тепер з удосконаленою рукавною конструкцією для ще більшої еластичності. Капюшон регулюється підтяжкою, подвійні кишені мають застібку, щоб телефон не випадав під час пробіжки, а колір – ваш улюблений.

Puma Pace Primary Pants

Штани для всього

Кожен хлопець має улюблену пару штанів. Таких, у яких можна піти на футбол, вийти в магазин або вигуляти собаку. Штани Puma Pace Primary Pants саме для цього. Вони роблять комфортне модним.

Pace Short Sleeve Trend Top

Худі з короткими рукавами

Чи можна бути одночасно милим і вулично-зухвалим? Так. Якщо одягнути худі PUMA T7, яке підкреслює і вашу спортивність, і вашу стриманість. T7 з коротким рукавом пропонує комфорт, стильний вигляд та атмосферу вуличної культури.

Pace Trend Men’s Bermuda

Просторі шорти

Ми думаємо, що це добре мати добрий вигляд, коли робиш добрі справи. Незалежно від того, чи ви на занятті спортом, чи просто вийшли погуляти. У цих комфортних та приємних бермудських шортах ви почуватиметеся на висоті за будь-яких умов.

Матеріал підготовлено за підтримки