У Києві з’явився новий взуттєвий бренд Hi! Legs, який обмінює старе взуття будь-якої марки на нову пару Hi! Legs зі знижкою 25%. Всі отримані моделі компанія реставрує та віддає тим, хто їх потребує.

Зі слів власників бренду, ідея Hi! Legs розпочалася зі взуття, яке використовували для фотосесій. Деякі моделі були поношені, деякі з незначним браком, через що продавати їх було вже неможливо. Тому це взуття вирішили помити і віддати безкоштовно тим, хто в ньому має потребу. Ця ініціатива і підштовхнула створити бренд Hi! Legs.

«У багатьох людей вдома є взуття, яке ніхто не носить. Ми обмінюємо таке взуття на нове власного виробництва зі знижкою. Головне, щоб воно було з якісного матеріалу, в хорошому стані, аби відреставрувати й віддати іншій людині.

Нині є велике розмаїття українських брендів взуття, тому проблеми відсутності вибору немає, але є проблема, що ж робити тим, хто зовсім не має змоги зробити хоч якийсь вибір», –
Черуха Андрій, засновник бренду Hi! Legs.

Основна ідея бренду в заохоченні людей допомагати іншим. Проект створений командою українського бренду ETNODIM. У 2014 році компанія запустила окрему лінійку чоловічого та жіночого взуття. 2018-го ETNODIM вирішили відокремити від одягу взуття і зробити новий соціально-відповідальний бренд.

Hi! Legs спеціалізується на виробництві шкіряного взуття для чоловіків та жінок, яке зроблене з італійських матеріалів. Майже у всьому взутті використана підошва Vibram, яку також обирають бренди Reebok, ECCO, Armani та інші. Щодо моделей, то це переважно класичне та кежуал взуття, адаптоване під міський ритм.

Збір взуття відбувається в магазині на Подолі. В обмін отримаєте можливість скористатися знижкою на взуття Hi! Legs.

Адреса магазину:
Київ, вул. Верхній Вал, 58/28
Графік роботи:
будні з 10:00-20:00
вихідні з 11:00-19:00

Сайт
FAcebook