Фітнес-гаджети придумали, щоб урізноманітнити тренування і життя спортсменів. Навушники, розумні годинники та браслети допомагають вести моніторинг змін в організмі, відтак людині простіше дотримуватися нових хороших звичок. The Village Україна разом з інтернет-магазином «Цитрус» складають список різних гаджетів для ефективних занять спортом.


Фітнес-трекер
Samsung Gear Fit 2 Pro S

5 999 грн

Гаджет для людей, у яких фітнес – стиль життя. Неважливо, чи граєте ви в теніс, баскетбол або рухаєтеся в ритмі танцю, Gear Fit2 Pro автоматично розпізнає вашу активність. А впродовж дня він буде вимірювати частоту серцевого ритму, визначаючи пульсові зони і тим самим допомагаючи вибрати оптимальний режим тренування. Gear Fit2 Pro оснащений захистом від води для занурення на глибину до 50 метрів. Корпус браслета виконаний з надлегкого, але міцного пластику. Дисплей пристрою надійно захищений пластиковим екраном.

 Щоденник харчування
 Моніторинг серцевого ритму
 Ергономічна форма браслета

Смарт-годинник
Apple Watch Series 3

10 999 грн

Вперше Apple Watch оснастили висотоміром. Він відстежує підйоми і спуски, похід в гори та пробіжку в місті. Вбудований GPS-модуль дає змогу вимірювати показники будь-яких занять спортом на вулиці. В оновленому додатку «Тренування» є режим інтервальних тренувань і можливість автоматично відзначати кола під час плавання. І музики на вашому зап’ясті тепер ще більше – мотивація буде безмежною.

 Синхронізація з тренажерами
 Захист від води дає моживість плавати у басейні та відкритих водоймах
 Активні підказки про погоду, серцевий ритм, дієту

Фітнес-трекер
iFeelGood ProSport HR

799 грн

Розумний пристрій відстежує вашу життєдіяльність протягом 24-х годин, тому знає про ваш організм не менше, ніж професійний особистий тренер. Завдяки зручній системі сповіщень, трекер надає інформацію про ваші показники здоров’я і фізичний стан, а також дає поради. Для виконання численних функцій iFeelGood ProSport HR оснащений акселерометром Kionix, датчиком серцевого ритму та вібромотором.

 Запис активності протягом дня
 Автоматичне відстеження сну
 Сповіщення про тривале перебування у сидячому положенні

Смарт-ваги QardioBase

3 099 грн

QardioBase – розумні ваги, які були удостоєні премії інновацій CES 2016. Для початку роботи з розумними вагами треба завантажити додаток Qardio App. У додатку вказуються ім’я, параметри тіла, вік, стать, спосіб життя і стандартне фізичне навантаження на організм. Заміри проводяться за допомогою біоімпедансного датчика.

 Режим для вагітних
 LED-дисплей з емоціями
 Мінімалістичний дизайн

Смарт-ваги
YUNMAI Color Smart Scale

1 399 грн

Розумні ваги проводять повний аналіз фізичного стану і загального тонусу організму. Для цього YUNMAI з точністю до 0,1% відстежують одразу дев’ять параметрів. Зокрема: фізичний вік користувача, загальну вагу, жирову масу, вагу м’язової маси, вісцерального жиру, кісткової маси, кількість води, рівень базального метаболізму (BMR), рівень білка. YUNMAI також зберігають усі записи і збирають їх у статистику. Автоматична синхронізація з вашими мобільними пристроями відбувається через Bluetooth 4.0.

 Контроль за параметрами фізичного стану
 Можливість додати 16 профілів користувачів
 Позолочені краї

Навушники Meizu EP-51 Bluetooth Sports Earphone

1 299 грн

Стильні бездротові навушники від Meizu з підтримкою Apt-X – високоякісної передачі звуку по Bluetooth. Це зручний спосіб полегшити заняття спортом або танцями, адже завдяки формі вкладиша, вони щільно прилягають до вуха. Вакуумні навушники не «витрусить» під час бігу і навіть активних стрибках. Незважаючи на легкість, навушники мають надійну металеву конструкцію. Ударостійкий корпус моделі оброблений водовідштовхувальним покриттям. Дрібний дощ, краплі туману або поту не зможуть проникнути під корпус.

 До 6 годин активного прослуховування музики без підзарядки
 Забезпечення зв’язку в радіусі до 10 метрів
 Ударостійкий, водовідштовхувальний корпус

Бездротові навушники
Jabees Bluetooth Shield

1 299 грн

Навушники поліпшеної форми з багатофункціональною сенсорною панеллю. Ви можете управляти функціями аксесуара за допомогою дотиків. Вбудований мікрофон дає змогу приймати і здійснювати дзвінки без участі смартфона. Дизайн навушників відзначається простотою і практичністю, а світлодіодне підсвічування допоможе знайти аксесуар у темряві. Стандарт IPX4 із захистом від пилу і поту дозволяє активним спортсменам користуватися навушниками без ризику їх пошкодити.

 Навушники з підсвічуванням
 Рівень поширення сигналу – до 10 м
 Вбудований мікрофон

Навушники
Philips SHQ6500CL/00

1 399 грн

Модель розроблена спеціально для тренувань і активного відпочинку. А завдяки високоякісним випромінювачам і фіксатору посадки С-подібної форми навушники щільно прилягають до вуха. Відкрите акустичне оформлення дає можливість залишатися на зв’язку з оточенням, щоб ви могли стежити за тим, що відбувається навколо, при цьому прослуховуючи улюблену музику.

 Керування музикою і викликами
 Захист від вологи і поту
 Міцний кевларовий (Kevlar) дріт

Навушники-плеєр ENOD SPORT EAE-202

1 699 грн

Одні з найбільш зручних навушників для тих, хто веде активний спосіб життя, часто змушений користуватися громадським транспортом або перебувати в натовпі. Особливістю навушників є система їх захисту IPX7, завдяки якій вони повністю водонепроникні. Ви можете гуляти під дощем, приймати душ і навіть здійснювати запливи в басейні, не виймаючи навушників і продовжуючи насолоджуватися ритмом улюбленої мелодії.

 Безперервне прослуховування музики протягом 3-5 годин
 Вбудований мікрофон і Bluetooth
 Ефективний захист від шуму

Поняття «якісний звук» для кожної людини різне. Хтось бажає більших басів, для інших важливо відчувати глибокі середні тони треків. Тому радимо протестити навушники в мережі «Цитрус» перед покупкою, щоб гарантовано отримати задоволення від користування.

Матеріал підготовлено за підтримки