Знайома погодна ситуація, коли ще не тепло, але вже й не холодно? У цей час тягне поєднати футболку з шарфом або черевики з легкою сукнею. І часто це не просто модно, а комфортно з огляду на сонячну погоду і холодний вітер.

The Village Україна разом з HELEN MARLEN роблять підбірку 10 речей для міжсезоння.


Crime London

Замшеві кеди


Високі кеди, модні у 80-х, повернулися. Цю пару можна поєднувати з багатьма різними речами в гардеробі, тому що взуття виконане в стилістиці колор-блокінг – базові бежевий, чорний і білий підкреслені яскраво-помаранчевими вставками. Виготовлені з натуральної замші.

Burberry

Класичне поло


Класичне поло небесно-блакитного кольору з бавовни стане хорошою весняною інвестицією. Речі бренду давно перекочували з категорії «річ сезону» в категорію «вічної класики». А акуратний логотип Burberry дуже багато скаже про ваш бездоганний смак.

ALEXACHUNG

Бавовняний світшот


Базовий світшот з іронічним написом. У колекціях Alexachung є все, за що ми так любимо стиль самої Алекси: інтелектуальна простота, ретро-цитати, контрасти і трохи гумору. Сама ж вона стверджує, що в роботі її надихає музика і друзі. Над створенням моделей Чанг працює разом з командою шести дизайнерів.

Ganni

Легка сукня


Сукня-сорочка з мінімалістичним принтом. В естетиці Ganni немає і натяку на звичний скандинавський мінімалізм. Колекції живі, багатогранні, але при цьому легко інтегруються в будь-які образи, незалежно від стилю і часу доби. Той випадок, коли при помітній «небазовості» кожної речі можна зібрати гармонійний базовий гардероб.

Scarlett

Шкіряні ботильйони


Гранжеві ботильйони open-toe в ніжній пудровій гамі. Ідеальні для незрозумілої квітневої погоди і для плавного переходу від весняного взуття до літнього. Їх можна носити з брюками-скіні або з міді-спідницею.

LANCASTER

Яскравий рюкзак


Рюкзак від французької компанії з виробництва сумок і аксесуарів, чиє прагнення до інновацій визнані на ринку шкіряних виробів у всьому світі. Щосезонне оновлення моделей і бажання постійно відповідати останнім тенденціям є ключовими особливостями бренду. Протягом багатьох років моделі LANCASTER асоціюються з французькою розкішшю, яку можна собі дозволити, не витративши усі гроші світу.

New Balance

Кеди до пальта


Кеди культової марки в теракотово-рожевій замші з неконтрастним логотипом у тон. Кросівки до пальта – вже давно не ознака того, що вам лінь переодягатися після фізкультури, коли вона стоїть у розкладі п’ятим уроком. Цієї весни складно уявити модний образ без кросівок весняного кольору.

AMI

Базова сорочка


Компанію AMІ заснував у 2011 році паризький дизайнер Alexandre Mattiussi. AMI означає «друг» французькою – символ спокійного, справжнього і дружнього підходу до моди. Бавовняна сорочка в сіро-білу смужку – не надто офіційний і не особливо кежуал варіант, який виручить у будь-який дресинг-ситуації.

Santoni

Шкіряний рюкзак


Шкіряний рюкзак італійського культового бренду Santoni, флагманський магазин якого в березні відкрився в Києві. Його візитна картка – технологія тривимірного фарбування шкіри, яку роблять вручну. Майстри витрачають від трьох до п’яти годин, щоб досягти потрібного відтінку, який не лише актуальний сьогодні, а й буде красиво і благородно «старіти».

J Brand

Світлі джинси


Бренд є лідером не тільки у сфері джинсового одягу, а й намагається диктувати власний стиль сучасного споживача – піднесений, відірваний і функціональний. У квітні саме час придбати моветон холодної пори року – світло-блакитні джинси. Наприклад, цю класичну пару з легкими потертостями від культового бренда.

Матеріал підготовлено за підтримки

КИЇВ
ВУЛИЦЯ БАССЕЙНА, 6
ТЦ «МАНДАРИН ПЛАЗА», 2-Й ПОВЕРХ