Напередодні свят The Vіllage Україна у співпраці з різними брендами шукає відповідь на вічне питання: що дарувати? Ми складаємо списки товарів і послуг, які можуть стати вдалими подарунками для вас або ваших близьких


The Village Україна разом з Helen Marlen підібрали 10 яскравих речей, які подарують весняний настрій.

SWEAR LONDON

Бежеві кеди

1490 грн замість 7450 грн

Форма цієї пари – мікс кедів та британських класичних брогів. Завдяки цікавому спортивному дизайну та першокласному виконанню Swear London стрімко стали лідерами продажів, а дебютна модель «Dean» – навіть розійшлася мільйонним тиражем.

MAISON KITSUNÉ

Чохол для iPhone

600 грн замість 1200 грн

Саме час перевдягнути на весну не лише себе, а й свій гаджет. «Парижанка» – так перекладається напис на чохлі для телефона, що підкреслює паризьке коріння бренду Maison Kitsune. Чохол виготовлений з глянцевого пластику і запобігає виникненню пошкоджень телефона при падінні.

P.A.R.O.S.H.

Намисто з кристалами

1270 грн замість 6350 грн

Замість квітів, які будуть радувати максимум тиждень, подаруйте краще квітчасте намисто. Поєднання білого зі смарагдовим – максимальне втілення весняних кольорів. Намисто італійського бренду доповнене золотистим ланцюжком з карабіном, довжина – 23 см.

GANNI

Світшот «Happy endings»

4100 грн

В естетиці Ganni немає і натяку на звичний скандинавський мінімалізм. Колекції живі, багатогранні, але при цьому легко інтегруються в будь-які образи, незалежно від стилю, події і часу доби. Це той випадок, коли при явній «небазовості» кожної речі можна зібрати гармонійний базовий гардероб. Образ можна доповнити шкіряними кедами та жовтими штанами від Ganni.

DIANE VON FURSTENBERG

Квітчаста косметичка

1525 грн замість 3050 грн

Майстер принтів і сміливих кольорових рішень шотландець Джонатан Сондерс зв’язав свою долю з маркою Diane von Furstenberg у 2016 році. Пристрасть до флористичних мотивів і геометрії помітна навіть на аксесуарах бренду. Зручна косметичка створена для тих, хто вже встиг придбати кілька яскравих помад для весняної погоди.

ORMONDE JAYNE

Дорожній набір парфумерії

3800 грн

Продукція лондонського бренду нішевої парфумерії Ormonde Jayne надихає і водночас захоплює. В основі кожного аромату лежить сукупність елементів, які, на думку авторки, є уособленням справжньої розкоші, елегантності та вишуканості – це англійська майстерність, мистецтво французької парфумерії, а також чуттєвість і природна гармонія Сходу. Набір містить 12 різних флаконів з ароматами по 2 мл.

№21

Вовняні шкарпетки

750 грн замість 3750 грн

«Numeroventuno» – так правильно читається назва італійського модного бренду «№21». У цих шкарпетках все по-весняному – яскравий жовтий колір та натуральний матеріал, який готовий зігрівати ваші ноги навіть у легкому весняному взутті. Саме таку модель шкарпеток можна використовувати для стилізації з туфлями та босоніжками.

ETRE CECILE

Спортивні штани

2340 грн замість 3900 грн

Спортивні штани давно не носять тільки в зал, з білою сорочкою вони створюють образ стильного кежуалу. Засновники бренду Être Cécile – четверо паризьких друзів, які поставили собі за мету виробляти унікальні базові речі високої якості. У колекціях марки чітко простежується вплив французького стилю 60-х років, що помітний у толстовках, топах, світшотах та інших речах.

T BY ALEXANDER WANG

Базовий лонгслів

2010 грн замість 10050 грн

Друга більш демократична лінія «T by Alexander Wang» є логічним продовженням основного бренду Олександра Венга. У центрі кожної колекції американського дизайнера урбаністичні мотиви і трикотажні тканини, які Венг вдало обігрує завдяки самобутнім фасонам і креативним яскравим деталям.

Подарунковий сертифікат Helen Marlen

на 2, 5 і 10 тисяч гривень (або з відкритим номіналом) можна придбати в усіх магазинах Helen Marlen

Матеріал підготовлено за підтримки