Напередодні свят The Vіllage Україна у співпраці з різними брендами шукає відповідь на вічне питання: що дарувати? Ми складаємо списки товарів і послуг, які можуть стати вдалими подарунками для вас або ваших близьких


Косметика для догляду за шкірою в подарунок – хороший спосіб піклуватися про близьких. Але важливо підійти до вибору косметики відповідально, адже не всі засоби однаково ефективні і безпечні. The Village Україна разом з брендом німецької аптечної косметики Eucerin підібрали 10 засобів, які дбають одночасно і про здоров’я, і про красу.

Elasticity + Filler

Антивікова олія

814,60 грн

Комплекс олій – аргани та розторопші – у комбінації з вітаміном Е підвищує пружність шкіри, живить і розгладжує її, роблячи оксамитовою на дотик. Шкіра стає більш еластичною та стійкою до зовнішніх факторів. Легка і ніжна текстура швидко поглинається шкірою, не залишаючи липкого або маслянистого шару.

Aquaporin

Зволожувальний крем для шкіри довкола очей

398,47 грн

Це не просто зволожувальний крем для шкіри довкола очей, це – справжня німецька зброя. Унікальний аплікатор охолоджує шкіру та підготовлює її до контакту із кремом для ефективної боротьби з темними колами під очима. А отже, це чудовий подарунок для людини, з якою ви хочете більше відпочивати довгими вечорами та ночами.

Eucerin Hyaluron-Filler

Концентрований догляд в ампулах проти зморшок

899,95 грн

Ні, це не космічний корабель. Але за рівнем технологій дуже близький до нього. Це інтенсивна сироватка проти зморшок, яку потрібно використовувати в поєднанні з іншими щоденними засобами антивікового догляду. Гіалуронові кислоти у надвисокій концентрації інтенсивно зволожать шкіру та розгладжуватимуть навіть найглибші зморшки. До речі, навіть тим, у кого немає зморшок, цей концентрат буде також корисним – після 25 років наша шкіра уже починає старіти. Але своїй 26-річній подрузі краще цього не кажіть.

AQUAporin ACTIVE

Зволожувальний гель для душу + легкий гель-лосьйон для тіла

299,86 грн + 331,26 грн

Чудовий дует гелю для душу з лосьйоном для тіла. Шкіра потребує води, щоб бути здоровою. І справа не лише у кількості води, а й у тому, наскільки ефективно вона розподіляється, щоб забезпечити шкіру вологою. Гель для душу Eucerin AQUAporin ACTIVE – це м’який пінистий засіб, який ретельно і дбайливо очищує шкіру, надаючи їй здорового вигляду, а також дарує відчуття м’якості, еластичності та свіжості. Гель-лосьйон для тіла Eucerin AQUAporin ACTIVE стимулює вироблення аквапоринів, тим самим покращуючи транспортування вологи у шкірі.

DermoPURIFYER

Крем для комплексної корекції проблемної шкіри

317,90 грн

Ефективний засіб для того, щоб почати весну з чистого аркуша. Заспокійливий крем для проблемної шкіри DermoPURIFYER – це зволожувальний засіб для схильної до акне шкіри, спеціально розроблений для людей, що проходять медичне лікування. Одним з побічних ефектів лікування акне є сухість шкіри. Цей нежирний крем добре вирішує цю проблему та зволожує шкіру.

UREA 5%

Зволожувальний крем для сухої шкіри рук

173,43 грн

Руки зазнають впливу холоду, води, мила та інших хімічних речовин набагато частіше, ніж решта частин тіла. Це робить їх більш вразливими, призводить до порушення бар’єрної функції, втрати вологи і проникнення подразників, які можуть викликати сухість, почервоніння, лущення, свербіж і подразнення шкіри. Відновлювальний крем для рук Eucerin 5% Urea швидко заспокоїть навіть дуже суху і подразнену шкіру рук або шкіру з екземою, забезпечуючи тривале інтенсивне зволоження, якого вона потребує.

Eucerin DermatoCLEAN

Міцелярна рідина 3 в 1 + тонік для всіх типів шкіри

244,39 грн + 271,66 грн

Ще одна чудова пара. Кожен із цих засобів можна не змивати, тож цей подарунок чудово підійде активним жінкам, які багато подорожують і намагаються встигнути все одночасно. Міцелярна рідина для зняття макіяжу Eucerin DermatoCLEAN 3 в 1 і тонік для очищення – це розчини, які знімають весь водорозчинний макіяж з очей та обличчя і допомагають шкірі краще дихати.

Hyaluron-Filler Light

СС-крем, насичений гіалуроновою кислотою

422,06 грн

Це одночасно і крем, який чудово зволожує та розгладжує шкіру завдяки гіалуроновій кислоті, і  засіб для вирівнювання кольору шкіри. Не знаєш, який відтінок обрати – бери світлий. Ми перевіряли – він чудово пасує до будь-якої шкіри. Світлі пігменти вирівнюють колір шкіри, миттєво надаючи їй привабливості. Крем робить поверхню шкіри гладкою, а зморшки – непомітними. Він є чудовою основою під тональний крем (якщо потрібне більш щільне покриття) та інші засоби макіяжу.

Матеріал підготовлено за підтримки

Обкладинка: Noah Buscher (@noahbuscher) / Unsplash