Забруднене повітря, стрес, погане харчування, сонячні промені та екологія міста прискорюють природний процес старіння шкіри. Одним із способів догляду є детоксикація, яка очищує шкіру від токсинів і захищає її від передчасного старіння.

Ми разом з Yves Rocher розповідаємо про нову лінійку детокс-продуктів Elixir Jeunesse, які містять рослинний компонент афлою. Вона росте у горах Мадагаскару і відома своїми захисними властивостями. Крім афлої, засоби Elixir Jeunesse мають понад 90% рослинних інгредієнтів, тому безпечно захистять шкіру обличчя від стресу та впливу мегаполіса.

Денний крем «Детокс і відновлення» для нормальної та комбінованої шкіри

459 грн замість 659 грн

Ефект: відновлює шкіру, захищає її від токсинів та регенерує.

Шкіра обличчя протягом дня піддається впливу багатьох зовнішніх факторів: пил, вітер, дощ, сонце. Денний крем для обличчя створений для зволоження, живлення і захисту шкіри від цих негативних чинників. Формула крему «Детокс і відновлення» містить понад 93% інгредієнтів натурального походження. У ньому немає мінеральних олій, силікону, барвників та парабенів, а баночка зі скла підлягає вторинній переробці. Крем має ніжну текстуру й підійде для щоденного використання.

Рекомендації щодо застосування:

Візьміть невелику кількість крему та розігрійте його в долонях, потім легкими масажними рухами нанесіть крем на обличчя, від центру до зовнішніх контурів. Застосовуйте денний крем щоранку після нанесення антивікової сироватки подвійної дії.

Нічний крем-маска для обличчя «Детокс і відновлення»

459 грн замість 659 грн

Ефект: відновлює шкіру та робить її свіжою та сяючою.

Уночі м’язи обличчя розслаблені, обмін речовин і циркуляція крові відбуваються більш посилено, тому шкіра від нічного крему отримує більше користі, ніж від денного. Формула крем-маски «Детокс і Відновлення» містить висококонцентрований екстракт афлої, який був отриманий натуральним шляхом за допомогою ексклюзивної запатентованої технології N.A.T. (Natural Assimilation Technologies).

Рекомендації щодо застосування:

Візьміть невелику кількість крему-маски та легкими масажними рухами нанесіть його на обличчя, від центру до зовнішніх контурів. Залиште на всю ніч, на ранок шкіра буде зволоженою, гладкою та свіжою. Застосовуйте нічний крем-маску щовечора після нанесення антивікової сироватки подвійної дії.

Крем-гель для контуру очей «Детокс і відновлення»

385 грн замість 549 грн

Ефект: знімає набряклість і темні кола під очима, мімічні та глибокі зморшки скорочуються.

Шкіра навколо очей найбільш чутливо реагує на втому, недосипання і тривалу роботу за комп’ютером. Замість того, щоб ховати темні кола під тональним кремом, можна діяти превентивно – користуватися крем-гелем для контуру очей, який має легку і прозору текстуру, ніжно лягає на шкіру, охолоджує і вже на ранок робить шкіру навколо очей пружною і свіжою.

Рекомендації щодо застосування:

Наносьте щоранку на шкіру навколо очей: злегка натисніть на тюбик, щоби видавити невелику кількість засобу, потім легкими круговими рухами масажуйте шкіру від внутрішнього куточка ока до зовнішнього. Застосовуйте крем-гель уранці та ввечері після щоденного б’юті-ритуалу.

Антивікова cироватка подвійної дії «Відновлення + Захист»

469 грн замість 669 грн

Ефект: у глибинних шарах структура шкіри відновлюється і зміцнюється; на поверхні – нейтралізується негативний вплив забрудненого повітря і токсичних речовин, які призводять до окислення клітин.

Для тих, хто вічно поспішає, є сироватка подвійної дії. Дві краплі засобу розгладжують шкіру і готують її до подальшого нанесення крему. Антивікова сироватка активізує клітинне дихання і насичення киснем, колір шкіри стає здоровим і сяючим, зникають ознаки втоми. Поступово токсини виводяться зі шкіри і вона відновлюється: скорочуються зморшки і підвищується пружність.

Рекомендації щодо застосування:

Наберіть кілька крапель сироватки за допомогою піпетки, яка забезпечує оптимальне дозування. Видавіть засіб на долоню, потім легкими масажними рухами нанесіть сироватку від центру до зовнішніх контурів. Застосовуйте сироватку вранці та ввечері на ретельно очищену шкіру обличчя.

Міцелярна вода-гель «Детокс і відновлення»

181 грн замість 259 грн

Ефект: миттєва детоксикація шкіри, в результаті вона видається більш гладкою та сяючою. Знімає макіяж та очищає шкіру від токсинів.

Міцелярна вода м’яко розчиняє навіть стійкий макіяж і забруднення шкіри, зберігає гідробаланс і не вимагає змивання. Міцелярна вода найкраще підходить людям з нормальною або чутливою шкірою обличчя. Якщо ж ваша шкіра схильна до жирності, то цей засіб підготує її до подальшого очищення.

Рекомендації щодо застосування:

Щодня вранці та ввечері наносіть засіб за допомогою ватного диска на шкіру обличчя, шиї та декольте по масажних лініях.

Маска для обличчя для всіх типів шкіри «Детокс і відновлення»

419 грн замість 599 грн

Ефект: шкіра насичена киснем, колір обличчя свіжий та сяючий, шкіра розгладжується, зникають сліди втоми.

Для подвійного зволоження і детоксикації після недосипання або вечірки використовуйте маску. Її можна залишати на ніч і зранку матимете помітний ефект: свіжість, однорідний рельєф і пружність. Засіб має легку приємну текстуру і трав’яний аромат. Маска легко наноситься, а через 10-15 хвилин усмоктується.

Рекомендації щодо застосування:

Нанесіть маску товстим шаром на все обличчя, крім зони навколо очей. Залиште на 5-10 хвилин, потім видаліть залишки за допомогою ватного диска. Використовуйте маску двічі на тиждень. Не потрібно змивати водою.

Спеціальна цінова пропозиція

• З 29 січня по 11 березня при покупці продукту із гами Elixir Jeunesse  у магазинах Yves Rocher ви отримаєте знижку -30% і міні-форматну міцелярну воду-гель у подарунок.

• З 1 по 28 лютого при покупці продукту із гами Elixir Jeunesse на сайті Yves Rocher ви отримаєте знижку -30% і повноформатну міцелярну воду-гель у подарунок.

Матеріал підготовлено за підтримки