Курований маркет KYIVNESS і міське кафе Blur створюють подію нового формату. 23 та 24 червня всередині кафе Blur, а також на його літній терасі, пройде другий маркет, який об’єднає незалежних продавців з України та відбірні вживані речі з маркетів світу.

На маркеті будуть представлені нові речі з колекції співачки ЛУНА, унікальні одиниці від редакції Vogue Ukraine (Юлія Пелипас, Тетяна Соловей, Веня Брикалін), одяг від дизайнерки Олени Пржонської, Дар’ї Беспалової. Новинкою стане поставка літніх речей та аксесуарів з Каліфорнії, також пропонують спеціально розроблене меню для маркету від Blur Cafe.

Увечері 23 червня пройде концерт Стаса Липецького на рідкісних музичних інструментах – дудук і рагамакамтар.

Частину виручених коштів на маркеті KYIVNESS і Blur передадуть на ініціативи, які розвивають міську культуру і виконують важливу суспільну функцію.

Олена Лисицька, співзасновниця

«Нам дуже подобається формат міського маркету в міському кафе. Хочемо, щоб люди отримали унікальний досвід, коли вінтаж стає частиною прогресивного ритму життя. Приходиш в улюблене кафе за чашкою кави та ще й купуєш вінтажну блузу або шорти – це круто».

ДЕ: Blur Cafe (вул. Мечникова, 5)
КОЛИ: 23-24 червня, з 11:00 до 20:00
ВАРТІСТЬ: 50 гривень
FACEBOOK


ФОТО: Поліна Клековкіна

Матеріал підготовлено за підтримки KYIVNESS