Компанія BNS Group, що розвиває в Україні мережі Calvin Klein, Michael Kors і Topshop/Topman, цього року планує вивести на український ринок бренди Karl Lagerfeld і Coach. Про це повідомила директорка BNS Ukraine Віта Войніловіч, пише RAU.

Поки що відкриття окремих монобрендових магазинів зазначених марок не планується.

Компанія почне поставки продукції нових брендів оптовим партнерам у Києві, Одесі та на Західній Україні, щоб проаналізувати попит на них.

«Після того як проаналізуємо інтерес до нових брендів, будемо ухвалювати рішення про відкриття окремих торгових точок. У будь-якому випадку у нас є зобов’язання відкрити 3-4 магазини бренду Karl Lagerfeld в Україні в найближчі 2-3 роки», – уточнила вона.

При цьому вона зазначила, що Karl Lagerfeld, незважаючи на схожу назву, не має стосунку до бренду Lagerfeld. Lagerfeld – це бренд чоловічого одягу та аксесуарів, тоді як асортимент бренду Karl Lagerfeld складається з жіночих сумок і аксесуарів.

Coach – американський бренд одягу та аксесуарів класу люкс. Згідно з даними на сайті компанії, сьогодні вона керує глобальною мережею з більш ніж 960 магазинів у різних країнах світу. Більшість із них розташована в США.

Фото: Coach