Київський бренд Act.1 випустив осінньо-зимову колекцію одягу, присвячену британським та радянським масивам 1950-1980-х років.

Як пояснюють в Act.1, в новій колекції змішуються строгість геометричних форм і грубість матеріалу.

«Ця колекція натхненна старими бетонними елементами занедбаних будівель. Кольори нагадують бетонні стовпи покриті мохом, свіжий чорний асфальт з «ямковим ремонтом» на дорогах промзон, хімічний дим на горизонті і міську зелень, що проступає крізь іржаві паркани. Все виражено в текстурі, геометрії і складною, але не перенасиченою композицією. В нових моделях використано мінімум декору», — розповідають в Act.1.

Нова колекція, зі слів дизайнерів, це привіт часу, коли бруталізм був тим стилем, який витягував «сувору поезію зі складних і потужних діючих сил».

Київський бренд Act.1 засновано в 2016 році. У своїх речах бренд комбінує спрощені силуети з функціональними елементами. В Києві речі можна придбати в магазинах Basemnt Concept Store, Underwood Store, 24.00 Store, у Харкові в Mel Concept Store.

Ціни: парка зимова — 6540 гривень, бомбери — 5410 гривень, світшот — 2430 гривень, лонгсліви — 1420 гривень, шапка — 990 гривень.