Lake Studio представили колекцію осінь-зима 2017-2018 з шовковими та оксамитовими сукнями.

Оксамитова куртка — 22330 гривень

«Джерелом натхнення до створення осінньо-зимової колекції Lake Studio став манускрипт Войнича: таємничий кодекс, написаний в XV столітті невідомим автором на мові, так і не розшифрованому досі. Рукопис був проілюстрований зображеннями неіснуючих в природі квітів і рослин, які послужили основою принтів та вишивки в колекції», — кажуть дизайнери Lake Studio Анастасія Рябоконь і Олеся Кононова.

Пальто з вишивкою — 34800 гривень

До колекції увійшли шовкові сукні міді, двосторонні сукні-піджаки з оксамитового жаккарда, сукні-халати, корсети, жакети зі зміщеною лінією плеча і легкі пальта, розшиті вручну.

Сукня-халат — 21895 гривень

Також її доповнюють стьобані куртки, топи з оксамиту, сукні з об'ємними рукавами і подовжені шовкові блузи з комірами-стійками.

Палітра колекції варіюється від сірого, зеленого і блакитного до молочного, пурпурного, блідо-коричневого, бежевого і золотого.

Оксамитова сукня — 16530 гривень

Lake Studio спільно з маркою капелюхів Covernumberone розробив капори з жаккарда і вовни, шапки зі штучного хутра і капелюхи з елементами вишивки. Продажі осінньої колекції вже стартували в онлайн-магазині.

Фотограф — Юлія Полященко.

Lake Studio — українська марка, над якою працюють дизайнерки Анастасія Рябоконь і Олеся Кононова.