The Village Україна розповідає, що купувати, під що танцювати, що їсти і як розважатися на «Благодійному Кураж Базарі Flower Power».

 Кураж Базар Flower Power

Коли: 23-24 червня

субота, 23 червня, 11:00-00:00

неділя, 24 червня, 11:00-23:00

Де: Арт-завод Платформа (вулиця Біломорська, 1-А)

Скільки: 150 грн (уся сума йде на благодійність)

Для пенсіонерів, дітей до 12 років, людей з інвалідністю, учасників АТО, іменинників, вагітних жінок – безкоштовно.

Facebook

Що купувати

Місце 33

Тут резидент «Кураж Базару» та лікар у повсякденному житті Олег Шендрик створює справжнісіньку португальську барахолку. В асортименті сарторіальні піджаки, шовкові хустинки, сорочки від усесвітньо відомих дизайнерів. Краватка обійдеться у 500 грн, джинси Diesel – 800 грн, сорочки близько 400 грн.

Місце 101

Келихи, чашки та інший посуд ручної роботи в стилі мінімалізм, але з кумедними малюнками та милими написами створює і продає дизайнерка Христина. 5% з продажу кожного виробу відразу йде на благодійність.

Місце 134

Здається, важко здивувати людину милом, але якщо воно схоже на справжній кристал, то шанс усе-таки є. Натуральне й зроблене вручну, воно зовсім не нагадує звичайний мийний засіб – такого мила захочеться купити одразу штук десять, щоб подарувати кожному, кого любиш.

Місце 155

Ідеальні літні образи, блискітки, легкі тканини, спідниці й топи – будемо відвертими, літо зустрічають за зовнішнім виглядом. Лише найкращі та наймодніші речі з усього світу для дівчат привезе постійна учасниця Олена зі Львова.

Місце 162

Що ви знаєте про макраме? Ні, це не заняття для бабусь. Сучасне макраме – це модний декор у стилі бохо. На «Кураж Базарі» представлять, зокрема, настінні панно, кашпо для вазонів, ліхтарики, сумки та авоськи.

Як розважатися

«Благодійний Кураж Базар Flower Power» – єдиний захід у році, увесь прибуток з якого піде на благодійність. Основна мета заходу зібрати 1 500 000 гривень на соціалізацію дітей з інвалідністю. Усі розваги 23-24 червня організовують з великою, доброю метою.

На фудкорті 48 улюблених закладів, кожен з яких готує благодійну страву. На гостей чекають 360 продавців старих та нових речей у зоні барахолки. А на зірковій алеї вас зустрінуть 30 селебрітіз. Серед них Ліліт Саркісян, олімпійські чемпіонки Наталя Добринська та Христина Стуй і команда шоу «Орел і Решка».

На сцені захід підтримуватимуть музиканти Sunsay, Pur:Pur, Дмитро Шуров, Open Kids, The Elephants та інші.

Лайнап:


Субота

15:00 Аніта Авакян

17:00 Nude Voices

18:30 The Elephants

20:00 Sunset by Timo

21:00 Sunsay

22:00 Romchay & Danny Boy

Неділя

12:30 Joy Bloom

13:30 Marina Krut

14:30 Natasha Yoshimoto

16:00 The SHU

17:30 Open Kids

19:00 Pur:Pur

20:00 Sunset by Timo

21:30 Disappeared Completely

З користю провести час можна буде в лекторії. Лекції про досвід інклюзії, виховання та харчування дітей, ВІЛ та інвалідність, медитацію і першу медичну допомогу – знайдуться теми для кожного.

Також із червня на «Кураж Базарі» свою літню резиденцію відкриє Національний художній музей України. Вони готують квіткову експозицію з VR-ефектами, проведуть майстер-класи з малювання та флористики, а ще відкриють невеличку музейну кав’ярню та сувенірну крамничку.

Окрім того, на гостей чекають татуювання і мехенді, майстер-класи з розпису футболок у стилі тай-дай, гончарне коло, зона з ігровими автоматами та кінотеатр під куполом.

Для дітей

Особлива гордість благодійного «Кураж Базару» – величезна інклюзивна дитяча зона «Діснейленд», доступна для всіх. У сквері малюки різного віку будуть гратися, розважатися, знайомитися та вчитися нового.

Тут проводитимуть пісочну терапію, малювання кольоровим піском, арт-терапію, заняття з оригамі, розпис магнітів та гіпсових фігурок, а також майстер-класи з малювання, миловаріння й акторського мистецтва.

Майстер-класи організують і представники Національної поліції та Федерації легкої атлетики. Малюки читатимуть книжки, стрибатимуть на батутах і гулятимуть лабіринтом.

Для старших дітей є зона настільних ігор, ігри з конструкторами, футбол, лабораторія робототехніки та програмування, атракціони віртуальної реальності й катання на гіроскутері.

Окремої уваги варта інклюзивна сенсорна поляна, а також каністерапія – реабілітація з допомогою собак. У програмі передбачено шоу повітряних куль і спортивні змагання без обмежень.

У дитячій зоні працюватимуть волонтери, які обов’язково допоможуть батькам. Буде кімната, де можна відпочити, та окрема тиха зона для сну. Також – пеленальна кімната, оренда візочків і дитяча їжа.

Фото: Віра Вронська