Перший в Україні магазин бренду H&M відкриють у серпні в київському торговому центрі Lavina Mall. Окрім звичайних розділів – чоловічого, жіночого та дитячого – компанія H&M пропонує багато іншого. The Village Україна розібрались, що означає Divided і що пропонують в H&M Studio.

DIVIDED

Розділ бренду під назвою Divided розробляє модні молодіжні колекції. Асортимент складається з джинсових речей і предметів вуличної моди на всі життєві випадки, тобто колекції включають і повсякденні, і святкові моделі.

L.O.G.G.

Label of Graded Goods – концепт одяг H&M, який наче створений для розслабленого відпочинку на природі. У розділі переважають базові кольори та прості принти: можна придбати базові сорочки, футболки, штани, худі.

&DENIM

& Denim – це розділ, який пропонує різностильовий одяг: від традиційних і звичних моделей з 5 кишенями до ультрамодних фасонів. А з 2007 року на полицях магазинів H&M з’явилися й окремі моделі джинсів &denim з органічної бавовни.

Спортивний одяг

H&M пропонує бюджетний одяг для спорту – йоги, плавання, бігу. Cпортивний лук можна скласти, не витративши більше 20 євро.

Одяг для вагітних

У H&M обіцяють комфортний одяг для вагітних. У колекціях – сукні, трикотажні вироби, блузки, джинси, білизна, купальники та аксесуари. Для матерів, які годують грудьми, є топи, бра, сукні та навіть пончо.

H&M+

Якщо звичайна жіноча лінійка H&M обмежується лише 50-м розміром максимально, то H&M+ пропонує розмірну сітку до 56. У цьому розділі бренд пропонує блузи, джинси, сукні, білизну розмірів plus size.

Beauty

Тут представлені різні косметичні засоби для тіла та обличчя. Тут можна знайти декоративну косметику, лаки для нігтів та все, що треба для догляду за собою.

Conscious

Хоча H&M є мас-маркет-брендом, компанія поставила собі ціль перевести виробництво до 2030 року повністю на відновлювальні матеріали. Наразі в магазині представлені речі Сonscious – екологічний одяг з органічної бавовни і перероблених матеріалів. У 2018 році H&M випустила колекцію Conscious Exclusive з аксесуарами із використаних свічок та сукнями з рибальських сіток і нейлонових відходів.

PREMIUM QUALITY

Шовкові блузи, шкіряні сандалі та лляні брюки – H&M пропонує одяг преміальної якості, що відображається і на ціні.

H&M Studio

H&M Studio – преміальна лінія бренду, яку демонструють двічі на рік на подіумі під час Паризького тижня моди. Речі з лінійки H&M Studio вироблені з більш якісних тканин, але представлені не в кожному магазині.

for H&M

Уже більше ніж 15 років H&M щорічно запрошує до колаборації відомих дизайнерів. Речі з цього розділу коштують вдвічі дорожче, але і за якістю відрізняються від звичайної лінії.

Наступна колаборація з італійською маркою Moschino з’явиться у продажі 8 листопада 2018 року.

H&M Home

У розділі H&M Home можна знайти все, що зробить інтер’єр стильним. Від постільної білизни, рушників, скатертин до ваз, ароматизованих свічок та посуду.

Фото: H&M
Автори: Наті Авдєєва, Софія Пилипюк