The Village Україна публікує добірку українських брендів світильників для дому.


GAFF

Дизайн-студія виросла на базі лінійки світильників T&М objects. Виробляють увесь спектр світильних приладів: від декоративних настільних ламп до люстр і торшерів. Можуть також виготовити світильники за вашим ескізом. Остання колекція – колаборація з керамістом Павлом Сахном.

Де купити: на сайті та за адресою вулиця Автотранспортна, 1А

Facebook



SLightStone

Бренд світла, який заснували Олександр та Ігор Соколовські. Брати намагаються підтримувати сучасні екотенденції та ресайклінг. Зокрема, створюють світильники зі скляних пляшок. А ще вони працюють з гіпсом та експериментують із переробкою металів.

Де купити: бульвар Івана Лепсе, 4

Facebook



Sergey Makhno

Архітектор Сергій Махно виробляє люстри, які ідеально пасують стилю вабі-сабі. Вироби здебільшого бронзові або керамічні.

Де купити: на сайті та за адресою вулиця Євгена Коновальця, 26а

FACEBOOK



levantindesign

Студія  levantindesign створює мінімалістичні дизайнерські світильники за допомогою полігональних форм. Кожен виріб має свою особливу концепцію. Зокрема, колекція KUBIS поєднує у собі здобутки сучасного графічного дизайну та філософії супрематизму.

Де купити: на сайті

FACEBOOK



FILD

Дизайнерський бренд Дениса та Катерини Вахрамєєвих пропонує мінімалістичні світильники в пастельній кольоровій гамі. У роботі спираються на принципи лаконічності графічного дизайну, ергономічності, використовують приємні текстури та кольори.

Де купити: на сайті та в офісі бренду за адресою вулиця Саксаганського, 89А

FACEBOOK



Pride&Joy

Дизайнер Едуард Костюк створює оригінальні світильники з автозапчастин, металобрухту та вінтажу. Вироби ідеально доповнюють інтер’єри в стилі лофт та інтер’єрні стилізації під стімпанк.

Де купити: на сайті

Facebook



ODESD2

Дизайнерське бюро здебільшого займається виготовленням меблів для дому, але також має лінійку ламп. Вироби ідеально пасують до естетики сучасного інтер’єру.

Де купити: в одному з шоурумів

FACEBOOK



Motolamp

Бренд виготовляє оригінальні торшери, бра, люстри і настільні світильники із частин мотоциклів. Вироби стануть ідеальним доповненням інтер’єрів в стилістичних інтерпретаціях ретро-футуризму або модерізму 50-х років.

Де купити: на сайті та у магазині компанії Woodwerk

Facebook



Loft Time

Відповідно до своєї назви, бренд пропонує світильники в стилі лофт, у їх створенні використовує лампи Едісона. Крім того, у Loft Time виготовляють світильники за ескізами замовника та продають комплектувальні деталі.

Де купити: на сайті або за адресою вулиця Тулузи 10а, поверх 2, офіс 3

Facebook



Pikart Lights

Львівський бренд, основним профілем якого є ливарне виробництво. Створюють люстри, бра, торшери. У роботі поєднують сучасні лаконічні форми і матеріали.

Де купити: в одному з шоурумів або на сайті

Facebook

Фото: 1 - GAFF; 2 - SLightStone; 3 - Sergey Makhno; 4 - levantindesign; 5 - FILD; 6 - Pride&Joy; 7 - ODESD2; 8 - Motolamp; 9 - Loft Time; 10 - Pikart Lights; обкладинка - levantindesign.