The Village Україна продовжує дізнаватися, з яких матеріалів та якого крою обирати одяг в спеку. Разом зі стилісткою Машею Сівяковою підбираємо одяг для чоловіків на літо.

Маша Сівякова


стилістка

Матеріали

«Особисто мені завжди складно обрати – красиво чи зручно. Звичайно, у спеку краще віддавати перевагу натуральним тканинам і простому крою. У підбірці я намагалася дотримуватися балансу між, здавалося б, двома протилежностями – комфортом і трендом».

Для чоловіків


Шльопанці

Знайти класні шльопанці до початку літнього сезону – завдання номер один не тільки для тих, хто найближчим часом планує відпустку, а й для тих, хто не бажає мучити свої ноги в спеку в кросівках. Для міського стилю варто звернути увагу на моделі таких брендів, як Adidas Originals, Reebok, Calvin Klein.

Ціна: 1 250 грн

Лінк

Лляна футболка

У спеку лляні речі дуже популярні, тому в цьому випадку треба акцентувати увагу на цікавий крій. Таку футболку краще поєднувати з речами, близькими до стилю мінімалізм, або із речами з того ж матеріалу – льону.

Ціна: 1 299 грн

ЛІнк

Шорти

Обрізані старі Levi’s або ж нові Cheap Monday – вибір за вами. Якщо йдеться про чоловічий денім, то краще віддати перевагу більш заношеним моделям. Замість пояса можна використовувати звичайний шнурок.

Ціна: 1 449 грн

Лінк

Бейсболка

При виборі цього аксесуара важливу роль відіграє бренд, лого якого буде на кепці. Тому варто звернути увагу на такі бренди: Stussy, HUF, RIPNDIP, Act1.

Ціна: 999 грн

Лінк

Сорочка з мінімалістичним принтом

У цьому сезоні трендовою позицією серед чоловічих круїзних колекцій залишається принтована сорочка. Відмовляйтеся від дрібних, строкатих принтів і дешевих тканин. Мінімалістичний монохромний принт разом із класичним кроєм гавайки – найкраща комбінація для цієї покупки.

Ціна: 3 500 грн

Лінк

Обкладинка: Ramiro Mendes / Unsplash