Головне взуття спекотних днів – це босоніжки, кросівки з вентиляційними дірками та шльопанці. The Village Україна рятує від спеки і публікує добірку літнього взуття, де є моделі для чоловіків, жінок та дітей.

Кросівки з дірками


Ті, кому важко розпрощатися з кросівками навіть у найспекотніші дні літа, можуть придбати кросівки з дірками, що дають можливість нозі «дихати».

Дитячі Adidas

Ціна: 1290 грн

Лінк

Унісекс Adidas

Ціна: 2990 грн

ЛІНК

Унісекс Raf Simons For Adidas

Ціна: 350 Євро

Лінк

Унісекс Nike

Ціна: 4599 грн

Лінк

Класичні моделі: босоніжки, сандалі та мюлі


Для тих, хто бажає мати більш елегантний вигляд або у кого на роботі дрес-код, підійдуть класичні сандалі, босоніжки або шкіряні мюлі.

Шльопанці H&M

Ціна: 999 грн

Лінк

Мюлі Kachorovska

Ціна: 2250 грн

Лінк

Чоловічі сандалі Vаgabond

Ціна: 1679 грн

Лінк

Чоловічі еспадрільї Massimo Dutti

Ціна: 1990 грн

Лінк

Шльопанці


Резинові шльопанці ідеально підійдуть для відпочинку. У цьому сезоні така модель ще й у моді. Майже кожен бренд пропонує варіант резинових капців. Серед найпопулярніших: Fila, Calvin Klein, Nike, Adidas, Off-White.

CHAMPION

Ціна: 29 євро

Лінк

Off-White

Ціна: 110 євро

Лінк

FILA

Ціна: 18 євро

Лінк

Adidas

Ціна: 1290 грн

Лінк

Crocs

Створюючи першу партію взуття Crocs, дизайнери не надто переймалися дизайном, а поставили за мету зробити взуття зручним. Влітку без кроксів важко обійтися дітям, оскільки їх легко мити, взувати і знімати, а ще це взуття «дихає».

Ціна: 1189 грн

Лінк

Birkenstock

Німецький бренд Birkenstock існує на ринку майже 250 років. Їхнє взуття не тільки якісне та зручне, а ще й не виходить з моди вже кілька років поспіль, особливо модель Arizona. «Біркіс», як їх ще називають, мають не надто елегантний вигляд, але всі модники мають бодай одну пару. Бренд пропонує взуття з натуральної та штучної шкіри.

Ціна: 1618 грн

Лінк

Обкладинка: birkenstock