The Village Україна публікує речі для чоловіків, які залишаються актуальними не один сезон.

 Підпишись на THE VILLAGE УКРАЇНА В TELEGRAM – лонгріди без новин.

Комплектуючи гардероб речами, які прослужать не менш ніж кілька сезонів, надавайте перевагу якості, а не вартості.

Косуха


Куртки-косухи можна знайти у різних кольорах та матеріалах. Однак саме чорна шкіряна косуха залишиться актуальною та вдало підійде як до класичного, так і до повсякденного образу.


Бренд: Mango

Ціна: 6999 грн

 Лінк

Кеди Converse


У них можна вийти на прогулянку у парк чи поєднати з класичним костюмом. І взагалі важко знайти модника, який не мав би легендарної пари у своєму гардеробі. Ще один плюс: їх можна, і навіть треба, не мити.


Бренд: Converse

Ціна: 1949 грн

 Лінк

Джинси


Майже для кожного чоловіка джинси є предметом гардеробу номер один. Моделі темно-синього кольору і прямого крою без потертостей пасуватимуть до багатьох луків.


Бренд: Levi’s

Ціна: 3230 грн

 Лінк

Футболка без принтів


Обов’язково купіть чорну, сіру та білу футболки, і бажано не одну. Їх можна одягнути і на пляж, і в поєднанні з жакетом на ділову зустріч.


Бренд: Zara

Ціна: 449 грн

 Лінк

Класичний костюм


Не обов’язково віддавати півспадку за костюм Tom Ford, але економити теж не варто. Якщо раніше у вас не було костюма, то краще обирати темні відтінки та шити на замовлення. Це дасть можливість ушити чи розшити його, якщо зміниться фігура.


Бренд: Indposhiv

Ціна: приблизно 35000 грн

 Лінк

Бавовняна сорочка


Бавовняну сорочку можна носити влітку у поєднанні з шортами та взимку, одягаючи під светр. Надавайте перевагу сорочкам білого чи блакитного кольору.


Бренд: Maison Kitsune

Ціна: 3475 грн

 Лінк

Світшот


Світшот уже не частина спортивного гардеробу, тепер його можна комбінувати з різними стилями. Кофт із надписами та логотипами краще уникати. Обирайте спокійні кольори та прямий неприталений крій.


Бренд: Pull & Bear

Ціна: 399 грн

 Лінк

Пальто


До вибору пальта треба підійти відповідально. Обирайте прямий крій, довжину до коліна й темні чи бежеві відтінки.


Бренд: Cos

Ціна: 4999 грн

 Лінк

Фото: обкладинка, 1, 2 - Mango; 3, 4 - Converse; 5, 6 - Levi’s; 7, 8 - Zara; 9 - Indposhiv, 10 - Jacek Dylag / Unsplash; 11, 12 - Maison Kitsune; 13, 14 - Pull and Bear ; 15 - Elijah Henderson / Unsplash; 16 - Cos.