Студенти курсу арт-дірекшн у Projector сформували капсульний гардероб для путівника жіночим циклом Solomia Today у колаборації із «Всі.Свої».

«Вдягатися доречно настрою – не мистецтво, якщо знаєш, що з тобою відбувається в кожен день гормонального циклу, – розповідають автори проекту. – Буває, з вечора плануєш одягнути сукню, а на ранок розумієш, що це той день, коли хочеться з головою залізти у худі та джинси. А буває, що день нічим не особливий, але ти дозволяєш собі спізнитися на роботу, бо раптово з’явився настрій мати сліпучий вигляд. Міняєш усе те й обираєш сміливий лук. У такі дні ти впевнена і задоволена собою».

The Village Україна публікує вісім луків від українських брендів, які приміряє українська актриса Анна Адамович.

Відео: Дмитро Гурін

Фото: Ангеліна Голт

Модель: актриса Анна Адамович
Автори: Настя Лутова, Даша Дригола, Юля Навроцька, Орестослав Кушнірчук, Діма Катруша, Ася Артьомова

Дні циклу: 1-4

#давайперенесемозустріч #хочунаручки #атиналийівідійди

А все тільки почалося. Сьогодні буде непереливки і краще завчасно створити комфортні умови, аби боротьба пройшла м’яко. Найкраще, що можна влаштувати для себе – це вбратись у домашнє, залягти в ковдру і приймати дофамін у вигляді смачної їжі та хороших фільмів.

 Що відбувається зі мною зараз

На моделі: штани Kotovich, бюстгальтер Lola Bra, халат Kotovich, маска для сну Lavender Dreams, постільна білизна Etnodim

Дні 15-17

#worklikeaboss #час=гроші #холоднийрозрахунок #статус:зайнятий

Природа нашого тіла дарує нагоду довести до ладу всі незавершені справи. У цей період рутина дається легко й безболісно і ви маєте вдосталь сил, аби вирішувати справи розсудливо. Для такого настрою у шафі на вас має чекає щось чорно-біле, прямолінійне і виразне. Підкреслити раціо в собі можна за допомогою ділового костюма.

 Що відбувається зі мною зараз

На моделі: костюм (штани та піджак) Flower Chic Studio, блуза IMTOOCOOL, туфлі Etnodim, сережки MAGA

Дні циклу 5-9

#умененавітьнігтінеламаються #всеможу #ларакрофт

Сили вертаються і наповнюють спрагою за авантюрами. У вас може бути войовничий настрій і ви з легкістю знайдете привід рвонути у міні-подорож. Така майка й косуха мають бути в гардеробі на випадок спонтанної пригоди – самою лише наявністю в шафі вони спонукатимуть вас спробувати, до прикладу, поїхати автостопом до Берліна.

 Що відбувається зі мною зараз

На моделі: топ 7:11, бюстгальтер Lola Bra, шкіряні штани 7:1, шкіряна куртка 7:11

Дні 18-21

#менінічогонетреба #всеок

Ідеальний час для самозануреного чорного – коли даєте зрозуміти світу, що вам нічого ні від кого не потрібно. Зараз бути наодинці з собою – не вирок, а кайф. А мовчазні таксисти й баристи – то ваші найприємніші співбесідники. Дріб’язкові ситуації не відволікають вас від думок про себе: свою роботу, кар’єру та досягнення. Ви ментально стійкі та готові легко переступати через вибрики життя.

 Що відбувається зі мною зараз

На моделі: светр W8LESS, шорти Balcony Garment, туфлі Etnodim

Дні 10-13

#зрозумійменеякщозможеш

Ви впевнені у собі і зараз хочеться підкреслити це відчуття ззовні. Саме час вбратися у вишуканий одяг і провести вечір у компанії людей, які неспроста вас цікавлять. Ви на справжньому полюванні, але не хвилюєтеся, бо знаєте, кому дістанеться здобич. Усе йде за планом, сповненим експериментів, але ви відчуваєте, що виграєте.

 Що відбувається зі мною зараз

На моделі: сукня Kozzachka, прикраси (каблучка та сережки) MAGA

Дні 26-28

#непритулятися #добирайслова #тримайсяосторонь

Пасивна активність вам до лиця. А всі недоліки переливаються під зумом вашої уяви. Тривожно, дратівливо й вразливо. Тому найгарніший жест любові до близьких, на який ви спроможні у ці дні – попередити всіх, що ви не в гуморі. Вам цілковито байдуже на те, чого від вас чекають інші, бо зараз ви воїн своїх свобод. Міксуйте, грайтеся з формами та стилем, адже у моди немає писаних правил.

 Що відбувається зі мною зараз

На моделі: кюлоти Nuances, туніка Kozzachka, черевики Fatyanova, плед WOOLKRAFTS, окуляри BlackWood

Дні 22-23

#менідобрезсобою  #тицесказавчивякнув?  #з’їмслона  #ятутвасзачекаю

Book тa Pizza day влаштовують не через лінощі, а тому що треба брати від життя найкраще. Ви знаєте, що маєте поганий вигляд, тому дозвольте собі сховатися від спроб затонувати всі недоліки шкіри, залишившись удома. Це подарує вам революційну можливість їсти весь день, не виправдовуючись перед колегами на роботі. Ми пропонуємо сховатися в книгу і чекати, поки її світ не поглине повністю у чужу історію.

 Що відбувається зі мною зараз

На моделі: джинси MINNIM, футболка FROM US, постільна білизна Etnodim, плед WOOLKRAFTS

Дні 24-25

#давайтедва #абоні #язнающонезнаючогохочу

Добродій у метро випадково зачепив ваші емоційні гойдалки, і вас не зупинити доки не зробите сонечко. Відчуваєте себе наче не в своєму тілі, тому час приборкати це тіло. Наприклад, на занятті йогою або СПА-процедурах. Вигніться, розімніться та наново відшукайте баланс зовнішнього й внутрішнього.

 Що відбувається зі мною зараз

На моделі: джинси MINNIM, топ ZEN WEAR, плед WOOLKRAFTS

Бекстейдж створення проекту

Solomia и "Всі Свої"